Yildiz34 Iyi gunler. Ben 33 arti 5 deyim. Zmanlariniz ne zman, nasil gidiyor, dogum ne zman goruluyor, neler yasiyorsunuz, neler hissediyorsunuz
Busra__06 Yildiz34 30+0 nst de sancılarım çıktı açılmam falan yok sancımda hafifmiş ama korktum🤦🏻♀️ sizdede kasık ağrıları sırt ağrıları oluyor mu
miniklerinannesii00 Yildiz34 bende üçüzlere hamileyim ama beni çok yıpratıyorlar 8 haftalığız ve mide bulantısı yüzünden birşey yiyemiyorum yesem zaten hemen çıkarıyorum minikler doğsun onları tek tek ısırıcam 😅
Ayselsilahimigetir Yildiz34 üçüz hamileyim bende 14+4 teyiz henüz insallahh bizde 33.haftalari görürüz zaman sanki geçmiyor bi an önce doğsunlar istiyorum basima geleceklerden habersiz 😊
Lur-2006 Ben de 32+2 yim. Herşey yolunda şimdilik hiç bir şey kestirmemek ayrı tabi her an doğurabilirim diye geziyorum 😀 Sadece belim çok ağrıyor ve kendimi taşımakta zorlanıyorum siz nasılsınız
Yildiz34 Lur-2006 ayni durumdayiz.belim cok agriyor. Ilk kez 33 +5 te nst ye girdim, ondan sonra hareketler ve sancilar daha da artti sanirim. Adimlarim iyice kuculdu. Doktor en son. 35 olur fln diyor ama ben olabildigince dursun istiyorum. Ikizler baya agir oluyormus bilmiyorim tek nasil da. 2.244 gr olmuslar, 48 cm olmuslar
Yildiz34 Lur-2006 dogum icin ne diyorlar? 35. Haftada muayene var, muayeneden spnra birkac gun icinde sezeryan icin gun verecekler diye dusunuyorum.
siyahinciii Tek yumurta ikizleri beyefendilere 27 haftalık hamileyim midemi yakıyorlar artık bu afacanlar
siyahinciii siyahinciii erken gelmeye çalışıyorlar 2. Doz ciğer geliştiriciyi bürünüp hastaneden çıkacağım inşaallah rahim kısalığı var her an gelebilirler canım sıkkın bu yüzden
Yildiz34 siyahinciii o haftalardan sonra okadar hizli gelisiyor ki hersey.allah bagislasin. Ama sanki agirlasmadan onceki son haftalar. dpgum icin ne diyorlar
Yildiz34 siyahinciii kacinci haftadasiniz. Coger gelistirici verildigine gore haftaniz ileri. Canini sikma. 32 yi gecince sorun yok diyorlar.hepimiz icin var bu riskler. 35. Haftada muayene var, muayeneden spnra birkac gun icinde sezeryan icin gun verecekler diye dusunuyorum.
Yildiz34 Busra__06 benim agrilar 33.de basladi. Evet var, kasik agrilarim oluyor. Doktor nisan gelirse hemen aliriz dedi. Kan vs. Demek istedi sanirim. 35. Haftada muayene var, muayeneden spnra birkac gun icinde sezeryan icin gun verecekler diye dusunuyorum.
Yildiz34 miniklerinannesii00 ilk haftalarda oluyor. ama sonrasi rahat. Benim de kusmalar ilk 3 ay pek olmadi ama son 1 aydir kusuyorum, anlamadim. kolaylikla gelsinler ins.
Yildiz34 Ayselsilahimigetir cok cabuk geciyor. merak etme. Nasil geldik bu tarihe inanamiyorum. 34 e girdik. Zman gectikce de insanda biraz tedirginlik oluyor. Yani bende oyle oldu. Masalalh ucuzler saglikla gelsinler. Yardimci olacak birileri varmi? Lohusaliktan sonra tek ilerlemeyi, yani tek basima bakmayi dusunuyorum ben.
Ayselsilahimigetir Yildiz34 alt katta kayınvalidem var görümcem var ama o çalışıyor esimde destek olur kayınvalidem yardim eder bakicaz artik bi sekilde yeterki sağlıkla doğsunlar 😌 hic hastane de yatınız mi bana cogul gebelikler 30dan snra hstanede yatiyor dendi de
Lur-2006 Yildiz34 yani ilk doktorum 34 ü görelim diyordu şimdi bir aksilik olmazsa inş 36 diyor bakalım bu gün gideceğim sorarım yine 💕
Yildiz34 Lur-2006 hadi insallah iyice beklerler,, benim de istedigim bu. Demekki bir sorun yok sizde de. 36 37 cok iyi
Lur-2006 Yildiz34 bir sorun yok ama her an doğum da olabiliyor biliyorsunuz o yüzden hep bir tedirginlik 😀😀 siz kaç haftalıksınız. Yani doktorum hep temkinli gitti önce 28.30.32 görelim gibi şimdi en son 34 değil 36 dedi bakalım hepimiz hayırlısıyla aliriz inş kucağimiza
LamiyaCetinkaya Yildiz34 Kızlar hamile bile değilim ama çok merak ettiğim bir konu var. İkiz gebeliği olup normal doğum yapan veya herşey yolunda olursa yapmak isteyen var mı? Süreç nasıl ilerliyor acaba ?
Yildiz34 LamiyaCetinkaya ben de merak ediyorum ama normal dogum yapan cokmus, soyle bir arastirdim da, ama maalesef doktorumuz sezeryana yonlendiriyor. Fazla kilo almadim aslinda, herdey normal ama sezeryan olcak gibi.
Esxra LamiyaCetinkaya merhaba ben cift yumurta ikizlerine hamileyim 31+1 haftalik. Suan iki bebeginde kafasi asagida yani normal doguma müsait oldugu icin doktorumda bende normal dogumu bekliyoruz insallah🥰