YuvarlanamayanPaanda H1z2a3 ahah kaç haftalıksın yavrum valla ben oğlumda turşu aşerdim kızımda limon yedim hep şimdi bundada tatlı yiyorum 🤣🤣
H1z2a3 YuvarlanamayanPaanda 12+3 haftalık olduk canım bayramdan sonra gidicem 15 haftalık olunca kesin belli olsun diye de basıl dayanıcam bilmiyorum 😅
Elenora H1z2a3 🤣🤣 bazılarında tutmuyor doğru bende %60 tuttu o yüzden sevdim demekki 2. Hamileliğimde de teori bakıcam 🤣
YuvarlanamayanPaanda H1z2a3 ayy maşallah maşallah Allahım hayırlısını nasip etsin gülümm malesef böyle tahminler yanıltıyor🤣🤣🌹
Ulviyya-25 H1z2a3 başka hiç bir belirtim olmadı desem😃8ay boyunca 2kez kustum sadece))))hiç bir aşermem de olmadı🤷🏻♀️
hulyaca H1z2a3 2 hamileliğimde de ekşi sevdim ve kızlarım vardı. Şimdi 16 haftalık hamileyim yine aynıyım cumartesi günü öğreneceğim inşallah cinsiyeti gösterirse 🤩
Kiymetyildiz H1z2a3 kışın ortasında erik aşerdim daha sonra limon kemirdim ilk zamanlar tatlıyı ağzıma sürmedim ki çok severim ama bebeğim erkek 😂 he şimdi o tatlının o hamur işlerinin haddi hesabı yok orası ayrı
en_guzel_emanetlerim H1z2a3 valla hurafe falan ama evet yedim ekşiyi tuzluyu turşuyu doğurdum kızımı 😅 2.incide bulantı kusma derken sadece tatlı çikolata falan yiyodum sonra yine tatlı yemeye devam ettim oğlum geliyo
Eylulmom_ H1z2a3 ahaha ben böyle limon yiyordum günde 1 2 tane ilk önce suyunu içip sonra tüm içini kemiriyordum genede doymuyordum limona 😅ve kızım oldu hiç tatlı istemedi canım ama bu bilimsel birşey olmadı hiç bir zaman 😅😅
sevaldqn1 H1z2a3 doguramaz dogurcak olsa ben doguruyor olurdum ekşi yedim doyasiya tatlıdan tiksindim ama erkek😅😂