gunesinannesi_ H1z2a3 valla ayşe yolda bol ekşi ve bol tuz yiyorum gebeliğin başından beri şalgam çok içiyorum hele tuzsuz bir şey yiyemiyorum ekşi zaten apayrı ve hamileliğin başından beri ağzıma tatlı bişey sürmedim kızım olacak inşallah bizimki tuttu😂
Kepii H1z2a3 hep eksi turşu yedim çıkolata Asl yemedim kusturuodu çikolata yiyince ve hakkıyı doğurdum
H1z2a3 siyahinciii tabi kolay değil ama her güzel şeyin bir bedeli oluyor düşünsene ya doğuracaksın ve kucağında iki dünya birlikte olacak🤲 hayırlısıyla sağlıkla huzurla kucağına al canım 🥰
siyahinciii H1z2a3 orası öyle ama işte gerçekten mucize gibiler sağlıkla zamanlarında gelsinler zorluklar bir şekilde atlatıyor anneler minikler sağlıklı gelsin ki anneler hep mutlu olsun
_brcu88_ H1z2a3 bende hep ekşi yedim erikler ..çiğ köfteler gece 3 te kalkar çiğ köfte limonlar yerimm🥰😂23 haftaligiz Allah’ın izniyle kızım olacak benim de tatlıyla aram çok yoktur
H1z2a3 _brcu88_ galiba bu gidişle ya ayşe görünümlü hakkı doğuracam yada hakkı görünümlü ayşe😂🤣😂😅 hem ekşi hem tatlıyka ilerliyorum🤣
H1z2a3 siyahinciii öyle canım ama kafana takma sakın ikizler genelde hep vakitli sağlıklı geliyor inşallah senin de öyle olacak🤲
Nazs61 H1z2a3 ilk kızımda şalgam suyuyla yatar kalkardm. İkinci gebeliğim de kız ama tatlıdan başka bişi yok hayatımda 😂😂
H1z2a3 Nazs61 her bebekte farklı ya bnm üç kızım da farklıydı ama bu hamileliğim daha farklı bakalım artık hayırlısı 😊
Glyszr09 H1z2a3 Benim de 2 si birden gitti canım tuzlu limon çekerken kendimi çikolata yerken buluyordum çikolata üstüne bir de tuzlu limon yiyordum 3 Doktor onaylı kız 😂
YuvarlanamayanPaanda H1z2a3 nayyynnn annem abimde ekşi ablalarımda tatlı yemiş bende ekşi yemiş erkek olacam diye herşeyimi mavi almışlar malesef tutmuyo 🤣
H1z2a3 YuvarlanamayanPaanda 😂🤣😂🤣 ayy daha bi heyecan basıyor şu anda beni kendimi hastaneye atmamak için zor tutuyorum 😂
Sevdayaz H1z2a3 sürekli ekşi yiyip tatlıdan tiksindim Ayaz ı doğurdum😂😂 ikinci hamilelikte yine aynı ekşi istiyor canım sadece 11 haftalık bakalım bu sefer tutacak mı😂
YuvarlanamayanPaanda H1z2a3 ahah kaç haftalıksın yavrum valla ben oğlumda turşu aşerdim kızımda limon yedim hep şimdi bundada tatlı yiyorum 🤣🤣