aycicegi22 Kivircikkuala bende test kullanmadım ama akıntıyı gördüm 15i başladı arada bir gün görmedim bugün yine gördüm
aycicegi22 Kivircikkuala sabırsızlıkla bekliyoruz ama son 10 gün görev var eşim yok umarım tutar sat 4 haziran bat 1 temmuz
Fatimanur Kivircikkuala ay inşallah olur ya bu ay bizde 11 aydır deniyoruz ama olmadı niye bilmiyorum
Kivircikkuala Fatimanur benim 2 sene oldu ama öncesinde tüpler tıkalıymış Nisan da ameliyat oldum o yüzden 1 ay diyorum 😃
Kivircikkuala Fatimanur inşallah kuzum dün bi anlık öfke ve birikimle istifa verdim 5 yıllık çalıştığım yerden . Arkadaşım da acaba sen hamile misin dedi neden dedim öyle hissettim bi an dedi ama daha erken😃
serifeeyld Kivircikkuala canım ben 19. Günde pik gördüm 18-19-20 değerlendirdim bakalım hayırlısı🌸 eşim multivitamin, çinko ve d vitamini kullanıyo bende d vitamini kullanıyorum folik asitte kullandım 3 ay sonra bıraktım.
bubuiledudu Kivircikkuala temmuz 7 ya da 8 benim ana deneme yapmıyorum dün tüp bebek görüşmesine gittim ve reglimde tedaviye basliyoruz bu arada vitamin kullanıp kan testlerimi tamamlicam. Ama deneseydik bu cuma büyük ihtimal pik günüm
Burcuer Kivircikkuala Aynen öyle oldu bugün de test yaptım pek görünüyor hala yarın çatlar muhtemelen yarın değerlendireceğim