Kivircikkuala aycicegi22 klomen işe yarar mı ki ? %5 ti %39 a çıktı total da 40 milyondan 75 milyona çıktı ilk ayda test yaptık ikinci kutudayız üçüncüyü de alcaz
aycicegi22 Kivircikkuala Maşaallah çok iyi bize klomen verdi, sonra da fermotil kullandık 2 ay. Yine çok bişey değişmedi 8 aydır deniyoruz.
Kivircikkuala aycicegi22 kuzum zeucit alsana trendyoldan aldım bende eczanede çok çok pahalı inan ilk ayda faydasını görürsünüz zaten bitkisel bence bir deneyin
Fatimanur eliftoo hadi inşallah hayırlısı canım bende yapıyorum ama emin olamadım daha oldumu olmadımı  iki gündür böyle ☺️
Fatimanur Kivircikkuala cumartesi günü lekelenmem oldu canım peçeteye pembe kan geldi sonra pazar ve pazartesi böyle çift olmuştu bugünü daha yapmadım yapınca atarım buraya canım hepimiz inşallah güzel haberler alırız ☺️
aycicegi22 Kivircikkuala bende test kullanmadım ama akıntıyı gördüm 15i başladı arada bir gün görmedim bugün yine gördüm
Fatimanur Kivircikkuala  sanki bugün daha koyu gibi canım sence ? ☺️
Kivircikkuala Fatimanur Umarım 🥲😍 ben 7.10.13.15.16 .günleri değerlendirdim bugün de yaparım 18.gün 😃
Kivircikkuala Fatimanur benim 2 sene oldu ama öncesinde tüpler tıkalıymış Nisan da ameliyat oldum o yüzden 1 ay diyorum 😃