biryildiz42 Lavinyaa8 ama sana tek tavsiyem sırt koyma tarafını minderli alma benimki güzel gayet sağlam ama minderler göz yoruyor sadece yanında kırlent olanlar daha spor duruyor fikrimce. Şimdiden hayırlı olsun inşallah gönlündekini bulursun 😘
_yfs_ Bende aldım koltuk ve masa takımı ama pişmanım masa çizik geldi bir ayda değiştirdiler şimdide daha beş ay oldu koltuklara birinin ortası çöktü 🫣
Skrblt Lavinyaa8 5 yıldır kullanıyorum memnunum kalitesi güzel ama köşe koltuk tavsiye etmem. Misafir gelince oturmak zor oluyor. Evi değiştirince normal koltuk takımına geçicem ben.
Lavinyaa8 Skrblt evim cok küçük normal koltuk takimimi bu yuzden sattim sıkış tepiş oturmak ruhumu daralttigi için kucuk bir köşe koltuk düşündüm bize zaten misafir pek gelmez o yuzden sorun olmaz diye düşünmüştüm aslinda
Elfve Lavinyaa8 orda da kalite kalite var. Biz çeyizde aldık ahşap kısımlarını taşıyıcı firma 3 kez kırdı yenisi geldi hep. Mobilyadan memnunum
_yfs_ banukuzu rica ederim tek memnun olmayan biziz galiba eşimede ben dedim alalım diye bin pişman oldum 🫣