Dilara012 Sehriban__ 30 haftalık gittiğimde 1 kilo 335 gramdı birdahaki 3 hafta sonra bakalım kaç kilo gelicek 👶♥️
Mavii- Mltsnl Günü gününe aynıyız 😬 bize 12. Haftada bacak arası boş dedi 15. Haftada bi kız bebek geliyor dedi. Ama bir kere daha duymadan inanmıycam sanırım. Siz öğrendiniz mi cinsiyeti
Mltsnl Mavii- yaaa ne güzellll sat 18 Şubat benim ve bizde 12. Sonuna kadar erkek dedi 15. Sonunda kız dedi 18. De yine gidecem doktorlar da ikilemde kalıyor artık ☺️
Mltsnl Mavii- birde mesela ben 76/77 gibi hamile kaldım şuan 88 im ve göbeğim çok çıktı belli oluyor yani aslında çok da yemiyorum ama bilemedim 😌
Mavii- Mltsnl Benimde 18 şubat 😊 Evet bende bir kez daha duymadan inanamıycam sanırım. Benim ikinci gebeliğim 69 la gebe kaldım henüz hiç kilo almadım göbeğimde yok. Ama ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım 😬😬
Mrv001 Kahveseverr bence haftanıza göre bebeğinizin kilosu gayet iyi ben 30 haftalık oldum neredeyse 850 gram bebeğim doktor saçmalamış
canancaglayan Brownie bende 37.haftafayim aynı siz gibi bebeğim 3550 biraz toplu bir bebek olduğunu söylüyor doktor böyle giderse normal doğum zor olur diyor ama kesin sezeryan diye birşey de demiyor
Brownie canancaglayan aynı bana da öyle diyor bi de doğmadıkça kilosu artıyor diyor sezeryana gidecek bu aralar doğmazsa, bende hiç sezeryan istemiyorum
arirangg Withaysa Merhaba bu haftada boyu kaç çıktı acaba? Ya da ultrason kapıdınız varsa FL değeri kaç söyleyebilir misiniz
3Tospikannesi Sehriban__ 28.hafta 1013 gram 34 cm kızçem Doktor doğuma kadar 2500 ile 2800 arası olur dedi Diğer 2 çocuğumda 2500 doğmuştu 😊