arirangg Withaysa Merhaba bu haftada boyu kaç çıktı acaba? Ya da ultrason kapıdınız varsa FL değeri kaç söyleyebilir misiniz
Brownie Sehriban__ 37+3 te 3600 çıktı büyük bebekmiş şimdi 38+2 oldu kimbilir kilosu kaç Böyle bebeğinin kilosu normalden ilerde olan var mı? Doğmuyor da böyle giderse normal doğum yapamıcam diye korkuyorum
canancaglayan Brownie bende 37.haftafayim aynı siz gibi bebeğim 3550 biraz toplu bir bebek olduğunu söylüyor doktor böyle giderse normal doğum zor olur diyor ama kesin sezeryan diye birşey de demiyor
Sbll16 Brownie merhaba bende 2 gün evvel gittim 38+1 dim bebeğimin kilosu 3800 çıktı sancım vs de hala yok normal doğum düşünüyordum ama doktorum bebeğin haftaya kadar 4 üstü olabilir dedi, çatı muayenesi de yaptı bir tık darmış
-Emine Brownie Sırf bu yüzden sezeryana gireceğim canım bende 35 haftalık 3500 kilo olmuş dün kontrolüm vardı normal yapamazsın dedi
Mavii- Mltsnl Günü gününe aynıyız 😬 bize 12. Haftada bacak arası boş dedi 15. Haftada bi kız bebek geliyor dedi. Ama bir kere daha duymadan inanmıycam sanırım. Siz öğrendiniz mi cinsiyeti