LamiyaCetinkaya Annevekizi Benim dün negatif çıktı ama bugün mide bulantım ve kasik ağrım arttı, erken de regl olmam imkansız, ya üşüttüm ya da hislerim beni yanıltmıyor, yani umarım 🥲 yarın veya sonraki gün direkt kan vericem 🥲
Annevekizi LamiyaCetinkaya ayy inşallah vardır ben testi suyun altına tuttum kuruma çizgisi falan mı diye de
LamiyaCetinkaya Annevekizi Hiiç bilmiyorum ki. Boşuna uğraşıyorsun stres oluyorsun bence, kan ver gitsin işte, en azından varsa doktora gidersin herşey yolunda mı değil mi bilirsin bu kadar stres bile zararlı
Ezelaleyna Mommybabyy bende normal de 5 Kasım’da agdet olmam lazım 3 Kasım’da temizlik yaptım masayı koltukları dolapları hep kaldırdım yer değiştirdim ondan sonra agdet oldum 5 Kasım’da bitti yani 1.5 gün 2 gün anca sürdü ondan öncede idrar pozitif kanda negatif di acaba üstüne mi gördüm ya test yapmaya korkuyorum Gine olmadığını görücem die
Gulay92 Annevekizi merhaba, ben de adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım sizin gibi hayalet çizgi çıktı ertesi gün de reglim başladı. Siz de aynı durumu yaşamışsınız pozitifi gördünüz mü peki aslında hayalet çizgi değil de pozitifmiymiş😊
Annevekizi Gulay92 canım ben bu yazıdan bir kaç gün sonra rahim filmi cekilmistim yani yalancı pozitif olmuştu bir ay sonra rahim filminden hamile kaldım rabbim sana da nasip etsin inşallah 😘
Mommybabyy Ezelaleyna kanda negatifse yoktur canım yarın tekrar kan ver emin olmak için varsa direk kanda çıkar zaten
Annevekizi Buseemm benim üç yıl olmadı bende her gittiğimde bana kan degerlerime falan bakıyorlardı bende öyle şeylerle pek kafa yormak istemedin 3 yıl dolduğunda özele gittim özel direk 1 seneden de fazla olduğu için tüpler açık kapalı mı diye bakmak için rahim filmi önerdi çekildim 1 ay olmadı hemen hemen 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🥰
Buseyv7 Annevekizi Bende seninle aynı durumdaydım benimde bebegim olmuyordu doktorum rahim filmi istedi herhangi bi sorun yok dedi çeken doktor ama 6 ay olmadan hamile kaldım ilac verdikleri için tıkanıklık vs bile en ufack varsa demekki acıldı şimdi oglum 8 aylık ikinci bebeğime süpriz bir şekilde hamileyim 😁🥰
angel4545 Annevekizi test beş dkdan fazla durduysa bir çoğu böyle olabiliyor bilginiz olsn ama daha kısa sürede olduysa gebesimizdir düşük ihtimaline karşın yatin
Annevekizi angel4545 önceki posttu zaten canım bu ben şuan hamileyim bir aysonra hamile kaldım bu posttan🥰