Annevekizi Kızlar anlam veremedim ben yaaa bugün lekelenme bitince bitti demiştim adetim söküldü testler gölgeli çıkıyor
AmineSH Annevekizi kimyasal gebelik olabilir canım adet gününden 10 gün içerisinde tekrar adet olursan öyle oluyor herhalde tam bilmiyorum ama tutunamadan düşüyo bebek
Annesiiy Annevekizi evet var gibi bence kan testi vermelisin bir doktora görün kanaman var cünkü. Hamiletsen senin icin skntı olur canim
angel4545 Annevekizi test beş dkdan fazla durduysa bir çoğu böyle olabiliyor bilginiz olsn ama daha kısa sürede olduysa gebesimizdir düşük ihtimaline karşın yatin
Annevekizi Eyluladam15 ay bilmiyorum kız hala kasik ağrım var kırmızı leke geldi sokuldum adete dedim sabah geldi bidaha tık yok saskinim
Mommybabyy Annevekizi adetin geldiyse hamile değilsin bnmde silik çizgi vardı sonra adet oldum kimyasal gebelkmş
Annevekizi Mommybabyy bende öyle düşündüm ama kırmızı bir damla oldu oncesinde kahverengi lekelenme yaşamıştım bugün hiç olmadı sasirdim
LamiyaCetinkaya Annevekizi Benim dün negatif çıktı ama bugün mide bulantım ve kasik ağrım arttı, erken de regl olmam imkansız, ya üşüttüm ya da hislerim beni yanıltmıyor, yani umarım 🥲 yarın veya sonraki gün direkt kan vericem 🥲