annesi53 Sağlık ocağına kayıt yaptırmaya çağırdılar kaç haftalıksın diye sordular söyledim o bitane cihazla kalp atışı dinliyolar ya çok kötü kasıklarıma bastırdılar canım çok yandı ve karnıma sancı vurdu o an korktum ve duyamadılar sinir oldumm :(
pandasever annesi53 kaç haftalıksınız acaba. Fetal dopler ellerindeki manüel cihaz. Pazartesi 17 haftalığım ilk kez dinlendi. Ama cihaz manuel diye doktordakinden bir tık fazla bastirdilar duymak için. Sizinde öyle olmuş olabilir mi
annesi53 neanladinyurdagull 16+2 haftalık daha canım çok acıdı bastırdılar iki kişi kasıklarıma hala ağrı var
annesi53 pandasever fazla bastırdılar ne kelime çok sert bastırdı karnıma sancılar girdi söyledim hatta mecbur duymak için yapıyoruz dedi duyamadı bıraktı zaten
Erme pandasever canım evde var bende aynı cihazdan bebek sırtını dönük oldugunda veya uyurken ses duymaya bilirsin yada Az duyuluyor ayrıca 20 haftadan sonra daha netlesir ilk uc ay zaten o cihazda kullanılmıyor korkma
annesi53 Zehrasavci evet aşı felan olcaksınız tetanoz çocuğunuz doğunca topuk kanı vs takipli olmanız gerek
Mmeleklr2 annesi53 oğlumda 6 haftalık gitmiştm duyamamıştı bizm ebe de ama zorlamadı yani keşke zorlamasaydı sonuç olarak kadın Doğum doktoruna gidiyorsunz yani
annesi53 Mmeleklr2 yani evet gel bakalım dedi nebileyim bastırcak duyamayınca cihazı resmen karnıma soktu
Dilan00- annesi53 kayıt yaptırmak için gittiğimde kalp atışını duydun mu diye sormuşlardı cihazla tekrardan dinlemediler
TugSozTan annesi53 aslında 16.haftada bastırmalarına gerek yok aslında gayet dopplerde duyuluyor kalp atışları. Benim detaylıda çok bastırmıştı o da bebek dönsün diye ciddi acımıştı hatta baya şaşırmıştım bu kadar bastırmaya iyi bişey olmuyor diye.