EmineTarik 22 haftalığız ikiz bebek bugün ilk alışverişini yaptım ikiz bebek arabası ve 3 er tane takım aldık içim içime sığmıyor çok güzeller bebek kıyafetleri zaten güzelken birde iki tane olması ayrı güzel rabbim üzerlerinde görmeyide nasip etsin inşallah 🥰
ikiprensannesi__ EmineTarik aminn aminn sağlıkla gelsinler inslalah agirlasmadan yapmam lazım sonrasında bolca dinlemen lazım 🙏
Basakhilal ikiprensannesi__ bez ne aldınız ben 11 haftalığım indirimlerden alıp kenara koymak istiyorum ama bilmiyorum ne alınacak :)
ikiprensannesi__ Basakhilal ilk cocougumda sleppy kullandım ama o zaman bu kadar iyi değildi sleppy şimdi baya gelişti o yüzden sleppy aldım ama bir tanede ne olur ne olmaz diye Molfix aldım sleppy pişik felan yaparsa elimin altinda dursun diye
turkuaz_ ikiprensannesi__ mobilya alındı anne yanı alındı bebek arabası puset alındı nevresim yastık yprgan vs alındı bırkaçta kıyafet aldım bayramdan sonra kıyafet işini halletmeye başlıcaz sonrasında da detarjan şampuan va alıcaz nasipse
ikiprensannesi__ turkuaz_ çok güzel biizmde öyle.sadece birkaç kıyafet eksiğimiz var bayramdan sonra hallederiz inşallah sağlıkla gelsinler de 🤲
Sukran2022 gulsahklkn maşallah herşeyi bitirmişsin ben de 21+5 deyim sadece ana kucağı ve kıyafetlerini aldım geri kalan herşey duruyor
Marysmommyy ikiprensannesi__ biz 30 +2 deyiz ama hiç bişeyimiz hazır değil bayram geçerse tamamlarım inslh herşeyi mi kıyafetleri falan anneannesi babaannesi yapıyo onlar getirecek tamamlanirsa ıvır zıvırları geri kalan şeyleri de bayramdan sonra yapıp bekliycem oğlumu hayırlısıyla
Meleklerininannesii ikiprensannesi__ 31+5 izz hemen hemen herşeyimiz hazır kızımın odası da geldi dün ve bugün 🙏🏻🥹 çok mükemmel duygular odamızın kapısını açıp açıp bakıyorum içerisinde bir tek prensesim eksik oda sağlıkla gelir inşallah 🩷🥹🙏🏻 son olarak ev temizliğimiz kaldı ya 31 temmuz da yada 1 ağustos da doğum olacak Allah’ın izniyle Rabbim herkesi kolay kurtarsın inşallah sağlıkla sıhhatle 🙏🏻💐❣️
ikiprensannesi__ Meleklerininannesii amin canım sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 en güzel duygular rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah 🤲
Hoppala78 Odamız hariç herşey tamam sayılır sanırım hastane çantamız kaldı 💕 henüz 20. Hafta ben biraz aceleciyim herşey önceden hazır olsun istiyorum stres olmamak adına
ikiprensannesi__ Busemm_1313 çok normal stres yapma 20 haftadan sonra hissedersin oda net olmaz mesela bir gün hissedersin 3 gün hissetmezsin büyüdükçe kaslari güçlendikçe hissedersin
_Zhracelik_ ikiprensannesi__ evet girdik detayliya kesinleşti erkek dedi kız biliyorduk erkek olduğunu öğrendik hayırlısı olsun inşallah
ikiprensannesi__ Dilefruzum yavaştan başlaman lazım annesi ne zaman doğmak isticek belli olmaz sağlıkla gelsin inşallah 🤲
ikiprensannesi__ 1kucukbaby aynen bende öyle düşünüyorum bayramdan sonra hepimizi yoğun bir tempo bekliyor 🙂🤗