Zeynep1904 Nurcan341 bende 37 haftalığım kız sancı nasıl oluyor nasıl anladım benim ilk gebeliğim ara ara batmalarım bide çok kasıklarım da ağrı oluyor reglle olucakmışım gibi aynı
1kucukbaby ikiprensannesi__ bende 27. Haftadayım canım hastane çantamı 30. Haftamda bayramdan sonra hazırlayacağım daha da ağırlaşacağım yapamam diye o yüzden
ikiprensannesi__ 1kucukbaby aynen bende öyle düşünüyorum bayramdan sonra hepimizi yoğun bir tempo bekliyor 🙂🤗
ipek-karadag80 femme Anladım anim çok geçmiş olsun benimde bugün tam 33+0 im çok fazla sancım oldu doktor a da gitmedim ama geçer diy bebek alt tarafıma çok fazla baskı yapıyor
Aysuelxan O7nur 35 hafta ama hiç birsey almadım insAllah sezeryan günüm belli olsun hepsini hazır edicem😍
ipek-karadag80 Aysuelxan Aynen sancı oluyor pazartesi kontrole gitmiştim bebek doğum pozisyonu almış demişti baş assagi şu an
Dilefruzum ikiprensannesi__ valla hayırlısı ile şuan 30 5 günlüguz ama hastaen çıkışı kardeşten kalan kıyafetler hariç hiç bişey hazır değil beşik felan daha almadim
ikiprensannesi__ Dilefruzum yavaştan başlaman lazım annesi ne zaman doğmak isticek belli olmaz sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Esca AsELinAnneSi__ inan zaman çok hızlı geçiyor bende 16 haftada bi zibin alarak başladım şuan tek eksik biberon ve 37. Haftamdayim. 🥴 erken diye düşünme gün olur unutursun yorulursun bunalirsin üşenirsin falan zaman geçiyor. Bende öyle oldu 😃
_Zhracelik_ ikiprensannesi__ 21+2 deyiz 18 de kız dediler %99 21 de erkek dediler ikilemede kaldım bu sebepten hiç birşey alamıyorum ayrıntılı ultrason da herşey belli olur dediler onu yapicam hayırlısıyla bakicaz artık
Busemm_1313 Merhaba hanımlar 18 Haftalık hamileyim bebişimin henüz hiç bir hareketini hissetmedim siz ne zaman hissettiniz normal mi
ikiprensannesi__ Busemm_1313 çok normal stres yapma 20 haftadan sonra hissedersin oda net olmaz mesela bir gün hissedersin 3 gün hissetmezsin büyüdükçe kaslari güçlendikçe hissedersin