haticesengoz Bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım benim değerimde 10 çıkıyor ilaç kullanıyorum ama daha fazla yükselmiyor doktorum sıkıntı olmaz diyor hem hamilesin hem taşıyıcısın bu değer iyi bile diyor
1melekannesi3858 haticesengoz ben o dediginin ne olduğunu bile bilmiyorum doktora gidecem bende bunun için bakalım ne diyecek doktorum
TugSozTan Dün gittiğim doktora kan değerlerim yerlerde dedi 😂 ama şuan doğum şeklimizde bir değişiklik yok normal olarak yolumuza devam ediyoruz
1melekannesi3858 inciata asko sknti orda ilaç kullandığım halde bu şekil fayda etmeyen bi ilacı neden kullanayim
Ulvana 1melekannesi3858 Allah yaa bendi birileri nerde diyorum. Evet canım ya hep bi kansızlık kullanmadığım ilaç kalması hiç düzelmiyo. Bende asıl sorun irdar yolu yanma kaşınma
Knergiz 1melekannesi3858 yok değil elhamdulillah bu şekilde kalırsa bi sorun olmaz Allah’ın izniyle 8 in altına düşmemesi gerek. Benim kanımda 10 dan yukarı çok çıkmaz elhamdulillah doğumdan sonra da çok kanamam olmadı kansızlık çekmedim yani
1melekannesi3858 Knergiz valla benim ilk kan değerim ilaç kullanmadan önce 12 imiş ilaç kullanınca düşmüş çözemedm yani
kadertugrul7 1melekannesi3858 benim ilk gebeligimde kanim ve tum degerlerin yok denecek dereceye düşmüştü ilaclar etki etmeyince serum yazılmıştı doğumda kan kaybedeceğim bayilma vs riskim olduğunu söylemişti doktor serum kullandim ondan sonra düzelmişti bu miniktede ilki kadar aşırı değil ama biraz düşük dedi ilac başladı ama afedersiniz hem ishal hem kusma yapıyor ilaç cok zorluyor beni
1melekannesi3858 kadertugrul7 canım sorun orfa ben ilaç kullanmadan önce değerim 12 idi ilaç kullanmaya kullandigimdan belli düşmüş bana fayda etmeyen biseyi neden kullanayım ki
inciata 1melekannesi3858 bende kullanıyorum kuzum gynoferrol ama benimde düşük normal gebelerin genel soru u bu bebek alıyor ya
Ulvana 1melekannesi3858 kağıtlar hep dokturda kaldığı için bilmiyorum amma hep sende neden böyle hep çok az diyor
kadertugrul7 1melekannesi3858 benim düşüktü zaten hep ilaclarda hiç yukseltmedi etki etmedi bendede en son serumla yükselmişti
1melekannesi3858 inciata inşallah düşmez ama daha önümde haftalar var 28+4 bugün öncesinden önlem almak güzel bisey