acemii_annee hamilelikle bir alakası var mı bilmiyorum ama hamilelikten önce hiç başıma gelmemişti. bazı geceler uykusuzluktan gözlerim ağrımasına rağmen 5e kadar uyuyamıyorum. bu gece de 12den beridir kıvranıyorum yatakta uyuyamadım. bu durumu yaşayan var mı
3prens1prensesmom acemii_annee bende erken uyuyup bu saatlerde uyaniyorum sonrasi malum kafayi yicem🥴
zeynozey acemii_annee sende erken başladı galiba 😭 28. Haftada başladı bende uyuyamama.. şimdi 31 haftalığız sıcak basmasıyla uyanıp tekrar uykuya dalamıyorum şuan balkon kapısının önünde buzlu su içiyorum🤣🤣🤣
Aysenur-2019 acemii_annee normalde cok uyuyan biriyim kafamı koydugun an dalarım gece 3 ta uyandım daha uyuyamadım sabah iş var 36+1 iz 😭
yesimunluturk acemii_annee 34+6 günlük hamileyim ve şuanda kızımın hareketliliginden dolayı tavan izliyorum arada olabilir canım endişe etme
aysenur30a acemii_annee bende 18 haftalığım normalde uykuyu seven aralıksız uyuyan ben şimdi gece her saat başı uyanıyorum sebepsizce sürekli sağa sola dönüyorum 🤦🏼♀️
TBsra zeynozey 🤣🤣🤣🤣 bende ay i sizin gibi birde ekmek arası yaptım gece gece gözlerden uyku akıyor ama yok
Snmkrby1_ 8 aylık hamileyim bende uyuyamıyorum 🤦🏻♀️ sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sabahlıyorum bu şekilde 🥺
Sevval0308 Aysenur-2019 36+3 uz bizde. Gece uykuya dalmada sorun yok ama nedense 2 buçuk 3 den sonra uyku pufffff oluyor
nur_bebek34 Bende aynı şekilde sabaha kadar uyuyamıyorum vücut bebeği süt vermek için bu saatlerde uyanık bırakıyormuş diye bir yazı okumuştum geceleri uyuyamama sebebi buymuş
eylullara acemii_annee 38+1 iz 1 dakika uyuyamıyorum artık ne geceleri ne gündüzleri + 3 yaşında oğlum var çok yoruldum artık 😔😔😔 bir de doğduktan sonraki yorgunluk Allah yardımcımız olsun eskiler nasıl doğurmuşlar bakmışlar ben bu hamileliğimle bitiriyorum bu işi 2 de biter dayanılacak gibi değil gerçekten 😞😞
agaadfsdqqaa 36 haftalık hamileyim haftalardır uyuyamıyorum kaşık ağrısından bel ağrısından dönemiyorum geceler zehir
PrensinAnnesi61 acemii_annee kesinlikle ben ben ben ben. O kadar uykum var ki ama gel gelelim uyuyamıyorum sabah oldu yine. Şimdi uyusam 6 7 saat sonra uyanırım bi kaç saat dolanır gene uyurum akşam 6 da uyanırım ondan kaynaklı sanırım uyku düzenim bozuldu gündüz uyumak o kadar tatlı geliyor ki. Gece saçma sapan böyle uykusuz kalıyorum çok kötü bi durum gerçekten düzelmesi lazım
Aysenur-2019 zeynozey ayy yeni doğum yapan arkadadımda öyle dedi gebelikte uyandıgım saatlerde gece uyandı hep ona hazırlık yapıyormuş diye😭
TBsra zeynozey gece uykusunu çok etkiler iş zaten devamlı olarak gece uyanık olanin bebeği de gece pek uyumazmış. Rabbım şimdiden alıştırıyor aslında geceleri uyumamayı.
TBsra Aysenur-2019 ben kendi iki kızımdan bilirim ilk kızımda da böyleydim ve stresli geçmişti hayatım 2inci kızımda çok relaxdim geceleri de vaktinde uyurdum tabi küçük kızım için çok uykusuz kaldıgim günlerde oldu aralarında 1bucuk yaş var ama ben iyiydim ve inanır mısınız bilmem ama ama bebeğim doğdu ilk gün sadece sabahladı ondan sonra bir daha geceleri uyandığını bilmem emzirmek için bile uyanmadı endişelenirdim bir gün pes ettim dedim açılırsa uyanır ama yok uyanmadı ne beşik salladım ne kucağımda uyuttum akşam saat 6imi oldu yatağına uyanıkken koyar çıkardım oda uyur. İnşallah şimdi de öyle olur Rabbim herkese gece huzurlu uyuyan bebekler Nasib etsin inşallah.