Meiss ben o kadar korkuyordum ki anlatamam ama hiç korkulacak birşey yokmuş gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum rahat ol ve anın tadını çıkar. O belden yapılan iğneyi hissetmedim anestezi doktoru şu şekilde dur diye gösteriyor ve kambur bir şekilde duruyorsun sedyede oturur vaziyette ve yapılmış bitmiş oluyor hiçbir şekilde hissetmedim rahat olabilirsin artık dedi hemşire yapıldı mı dedim hatta evet yapıldı dedi o an ayağımda sıcaklık hissettim baktım uyusmusum ☺️
Spinal Sezeryan ile Pozitif Doğum Hikayem 😍
Mericylmz ben doğumdan önce sürekli forumda yazılanları okurdum ve orada filtre kahve ve bitter çikolatanın baz agrisina iyi geldiğini söylüyorlardı. Bende hazırlıklı gittim yanımda sade kahve ve bitter çikolata götürmüştüm. Birşeyler içebilirsiniz dedikleri anda sorduk hemşireye kahveyi oda icebilirsiniz narkozu da atarsınız hem dedi. Hemen bir parça bitter çikolatayla birlikte bir bardak kahve içtim. Sonra yemek fln yedim bir kaç saat sonra tekrar bir bardak kahve daha içtim bitter çikolata yedim ve sıfır baş ağrısı sıfır bel ağrısı oldu. Bugün 5. Gün bel ağrım da hiç olmadi.
Gnsmlk anladım bende uygulayayım teşekkür ederim 🤩
Gnsmlk hayırlı olsun maşallah 🥰 hangi hastanede yaptınız acaba doğumu
Gnsmlk okurken yaşadım resmen, düşününce bile çok geriliyorum. Bende nasipse çarşamba olucam 😮💨