Meiss ben o kadar korkuyordum ki anlatamam ama hiç korkulacak birşey yokmuş gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum rahat ol ve anın tadını çıkar. O belden yapılan iğneyi hissetmedim anestezi doktoru şu şekilde dur diye gösteriyor ve kambur bir şekilde duruyorsun sedyede oturur vaziyette ve yapılmış bitmiş oluyor hiçbir şekilde hissetmedim rahat olabilirsin artık dedi hemşire yapıldı mı dedim hatta evet yapıldı dedi o an ayağımda sıcaklık hissettim baktım uyusmusum ☺️

Mericylmz ben doğumdan önce sürekli forumda yazılanları okurdum ve orada filtre kahve ve bitter çikolatanın baz agrisina iyi geldiğini söylüyorlardı. Bende hazırlıklı gittim yanımda sade kahve ve bitter çikolata götürmüştüm. Birşeyler içebilirsiniz dedikleri anda sorduk hemşireye kahveyi oda icebilirsiniz narkozu da atarsınız hem dedi. Hemen bir parça bitter çikolatayla birlikte bir bardak kahve içtim. Sonra yemek fln yedim bir kaç saat sonra tekrar bir bardak kahve daha içtim bitter çikolata yedim ve sıfır baş ağrısı sıfır bel ağrısı oldu. Bugün 5. Gün bel ağrım da hiç olmadi.

Gnsmlk ben en cok ondan korkuyorum,bir kac yorum okumustum kollardan bacaklardan tutuyorlarmis bagira bagira igne yapildi falan daha ne yorumlar onlari okudukca insan bi tedirgin oluyordu.sagol canım

Meiss rica ederim gerçekten ben pozitif olanlari okumaya gayret ediyordum. Hiç öyle birşey olmadı gayet kibar ve anlayislilar zaten seni rahatlatmaya çalışıyorlar

Meiss kim öyle bir şey dediyse bil ki yalancının önde gideni. Merak etme korkma her şey çok basit gelecek bu muydu diyeceksin ☺️

Gncygl kız kafamda kurmaktan artık uykum kaciyordu felce kadar baya bi abartmislar kimisi 48 saat hissetmemis bilmem ne offff 😅 neyseki burda dogrulari ogrendim

Meiss o kişilere seçim zamanlarındaki mor şallı teyzemin dediklerini söyle 😂😂😂

Gncygl ben gerçekten öyle dedim . Bu muydu bundan mi korkmusum 😌

Meiss evet bende duymuştum onu felç durumlarını yok genel anestezide uyanamama fln.. ama cidden bazıları insanları korkutmaya çalışıyor.

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Happpm Anlayabiliyorum ben son gün aglamakliydim hep korkuyordum ama detaylı anlatmamin sebebi biraz olsun benim gibi olan annelerimizi rahatlatmak. Şuan yanımda yatıyor ve tüm korkularim komik geliyor ❤️

Gnsmlk Öncelikle hayırlı olsun 🌺 İğne sonradan belinizde ağrı vs oldu mu ,dikişler acıyor mu ,duşa girmek serbest mii… Bende cuma günü gireceğim korkuyorum biraz😖

Gnsmlk okurken yaşadım resmen, düşününce bile çok geriliyorum. Bende nasipse çarşamba olucam 😮‍💨