Hediyelik çikolata yaptıran varsa sayfa veya görselle önerebilir misiniz ve doğuma kaç gün kala yaptirdiniz 🤦
Hediyelik çikolata
Gizem4134
Çikolatayı trendyolfan 100 tane aldım etiketi de kendim pinterestte bulup kendime göre tasarlayıp bastırdım 🫠
ballikedii doğuma kaç gün kala yaptınız peki
Gizem4134 valla 17 gün var doğuma 1 ay önce aldım ben yaptım direk buzdolabına koymadım erimedi de duruyor bebiş odasında
ballikedii ozaman şimdi almamda sakınca yok benimde 12 günüm var uygulamaya göre
Benim 5 haftam var alsam bozulurmu acaba
Gizem4134 yok yok hiç bişey olmaz al
Gmzdgy valla ben 5 hafta önce aldım yaptım bişey olmuyo dolaba koymayın sadece beyazlıyı yoksa
Gizem4134 instagramda çikolata deposu var hem fiyat olarak çok makul 100 tanesini kargoyla 230 liraya yaptırdım diğer sitelerde adet seçimi yapınca fiyat uçuyordu resmen hem tadı çok güzel hem de çok çabuk gönderdiler benim de 30 gün var tam yaptırdım odasına koydum
Gizem4134  bakın böyle geldi
senaunuvar sayfa bumu acaba ?
ballikedii teşekkür ederim 🙏
ballikedii nekadara maloldu bide link atabilirmisiiniz cikolatanin
Tuubaoz https://ty.gl/vxbxmyyaa4 hepsi sütlü çikolata 100 tane 205 tl ye almışım Şuan 201 tadı gayet güzel 2 tane yedim 😂 etiketi instagramdan bir sayfadan yaptırdım 150 tane 85 tl 30 kargo 115 e geldi gayet güzel ve kaliteli geldi
Gizem4134 evet bu
Gizem4134 instagram baskıcı amca dan yaptırdım bugün geldi.girsel çok hos 50 li 150 tl 100 lu 300 tl