gozkarag ayse_65 kuzum ben bol boll çilekli süt, muzlu süt blenderdan geçirip geçirip içtim hep ceviz ye bol bol. Benim normalden bi hafta ilerdeymiş sadece ama doktorum güzel bakmışsın bebişe dedi 😇🤲🏻 35+5teyiz 3 kilo 49 cm olduk
Kalbiimde2can ayse_65 gecen hafta doktora gittim 31+0de bebegin kilosu 1819 dedi bi hafta önden gidiyor dedi 🙁 bende bebegin kilo alimini nasil yavaslatabilirim diye düsünüyorum🙈🤣
Gizembltc ayse_65 benim doktorum bana kaşar peyniri ye demişti çok işe yarıyormuş çevremden de öyle duydum ben kaşar sevmediğim için normal diğer peynir türlerini çok tüketiyorum canım
Gulden91 33 +2 de 2250 demişti doktorum şuna 34+1 Cuma gideceğiz yine bakalım o haftalarda 1800 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam tam emin değilim ben haftada 2 kere ton balığı tükettim konserve tost yaptım yumurtalı falan o etkiledi baya protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye derim muz kaşar zaten sabit
Gizembltc Kalbiimde2can bende 31 haftalıkken gittiğimde 1980 kiloydu boyuna bakamadı ekrana sığmadığı için benim sıpa biraz değişik şekilde yattığı için 😂 neye göre önde dedi hafta olarak acaba onu merak ettim
SSuleeN Kalbiimde2can Ben de 28+3 ken bir hafta 10 gün ileride dedi Dr. Ben de düşünüyorum. Ne yiyim ne yeniyim bilemiyorum ger gün kefir içiyordum bıraktım. Başka ne yapılabilir?
Haleblbn 32 de gittiğimde tam 2 kiloydu 35 de randevum var ne kadar olur bilemiyorum artık ama ceviz, badem, et, süt ürünleri falan yemenizi tavsiye ederim
Kalbiimde2can Gizembltc bendede boyuna bakamadi ayaklarini ellerini bile zor bakabildi bizimkide bi degisik ama dün hastaneye gittigimde bas asaga duruyordu🤣 Bilmiyorum ki öyle dedi suyun fazla ve kilosuda 1 hafta önden gidiyor iri bebek dedi 🙄 Hersey yolunda giderken simdi bunu kafaya takiyorum kac gündür bugün 32+0 olduk bakalim bi dahaki randevuda ne dicek 🙁
Gizembltc Kalbiimde2can bana suyu normal kilosu da gayet iyi böyle giderse bende planlı sezaryan istediğim için 20 temmuzda alıcak. Belki suyu fazla olduğu için önde demiş olabilir yoksa kiloları birbirine yakın bana hiç öyle demedi de o yüzden sordum
Gizembltc Kalbiimde2can iri yada normal fark etmez inşaLlah bütün hamileler olarak sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı. Onların canı üstünde sağlıkları yerinde olaun yeter canım benim ❤️😇
ayse_65 Gizembltc amin inşallah bebeğimiz sağlıklı olsun varsın zayıf olsun doğduktan sonra alırlar inşallah bnmde 32+3 de 1900 civarı
Kalbiimde2can Gizembltc amin insallah canim evet cok haklisinda iste doktorum beni baya korkuttu o yüzden biraz düsünceliydim 😊 saglicakla gelsinler insallah 🥰🤲🏻❤️zamanda hic gecmiyor🤭
Gizembltc Kalbiimde2can ay sorma valla ya bu zamana kadar zaman nasıl geçti anlamadım ama şimdi günler bitmiyo sanki 😂😂
Mujde1991 Youngmotherr 1 hafta onde ama doktor dorun yok dedi . Babasina cekmiş minik bi tosuncuk gelicek heralde😂
Kalbiimde2can SSuleeN canim bana doktor sekeri abur cuburu beyaz ekmegi hamur isini yeme dedi ama insaniz sonucta herzaman dikkat edemiyorum ve sevmedigim seyleri yiyesim gelmiyor izdirap cekiyormusum gibi oluyor 🤣