Cancan2 Seyma2255 inşallah seninde geçer canım ben çok ağladım doktor söyledikten sonra farklı doktordu gittiğime çok pişman oldum 19 haftalık falandı görüldüğünde 22 haftalıkken detaylıya girdim doktor bunu neden söylediler ki sana strese soktular önemli bir şey değil bu kaybolacak ilerleyen haftalarda zaten dedi ama doğana kadar ben sürekli düşündüm bir şey var mı diye ne zaman kucağıma aldım o zaman rahatladı içim. Amniyosentez de yaptırmadım olsa da aldırmayacaktım çünkü
Anneyiimmz Seyma2255 hayır çoğu bebekte oluyor sonra geçiyor demişti doktorum tarama testlerin temiz çıkmış takma kafana
Seyma2255 Anneyiimmz inşallah canım benim ikili testin de tam net sana doğruyu soyleme payı yok dedi doktor kalpte parlaklık tek ise başka sorun yoksa çok önemsemiyor ama down sendromlu çocuklarda genelde gözükür falan diye konuştu beni rahatlaticagima daha çok gerdi anlayacağın
Eceortc Seyma2255 aynısını bana da söyleyip aşırı korkuttu. Yanında fetal test veya amniyo önermedi geçmesini beklicez dedi ama ben yine de fetal yaptırıyorum. Çok stres yaptım çünkü
3533 Seyma2255 banada 16.haftada çok hafif bir parlaklık gördü doktor sizin nasıl oldu düzeldi mi, umarım geçmiştir iyisinizdir
Bebisannneessi Seyma2255 bende de detaylıda ense kalınlığı ve kalpte parlaklık çıktı perinatolojiye yönlendirdi, ense kalınlığı normalmiş, diğer değerler normal olunca kalp parlaklığını önemsemiyoruz dedi doktor, mühim bişey olmadığını umuyorum
Tubagns1508 Seyma2255 bizde de detaylı ultrasonda çıktı doktor normal bir durum yanında başka bir sorunla beraber olmayınca tek başına bir anlam ifade etmez 30. Haftaya kadar kendiliğinden yok olur dedi. Kendi doktorum devlette o da aynı şeyi söyledi her kontrol sonrasında detaylı olarak baktırdı 30. Haftaya gelmeden kayboldu