Nrdlkkck
Geçmiş olsun kuzum sanada benim polip yani et parçası dışarıya çıktı görünüyor yani baya rahatsız edici bir durum ama cuma günü kontrole gittim ne yazık ki rahim duvarına yakınmış parçanın uzunluğu buda alınırsa eğer kanama suyumun gelmesi düşük riski var dedi doktor bnde bebeğimin durumu iyiken riske atmak istemem ikili tarama testi sonucumda iyi çıktı çok şükür ama işte dışarı çıkması beni rahatsz ediyor kanama daha çabuk oluyor tuvalete girince hareket edince doktor elinle içeri sokabilirsn dedi ama oda yapıyorum mümkün değil çıkıyor hemen 6 ay dişimi sıkıcam mecbur bebeğim için tek duam Rabbim kucağıma sağlıkla sihhatla almayi nasip etsin inşallah amin kusura bakmayın size de içimi döktüm ilk gebeliğim çok endişeleniyorum birde bnm gbi aynı durumu yaşayan yok etrafimda
Hamileyken polip
- Düzenlendi
ikotrtn peki sizinde vajinadan dışarı çıktı mı benim bı kaç gün önce çıktı dışarı çok korktum ilk baş görünce doktor muayene yaptı ama rahim duvarına yakınmış parçanın uzunluğu almak riskli dedi bnde o riski göze almak istemiyorum doğum sonrası bıraktım ama korkuyorum da
Sibelkayay çok geçmiş olsun Rabb’im şifa versin
Sibelkayay nasıl bir şey polip dediğiniz acaba? Benimde vajina girişinde kıvrım şekilde böyle deri katlantısı gibi bir şey var. Bende mi aynı oldum acaba
Benim en iç taraftaydıı maalesef bebeği kaybetmiştim:(
sema_nur68 nasıl tarif etsem et parçası gibi oval şekilli sizin nasıl bilmiyorum doktora muayene olup karar vermek en sağlıklısı
Maya25 yaaa :( bnde çok korkuyorum bir şey olacak diye ama oluşum yeri rahime yakın riskleri yüksek eğer aldırma kararı alırsam bebeğimin zarar görme ihtimali var bu şekilde de sürekli kanama görüyorum vajinadan ağrım oluyor
Sibelkayay Bayram sonrası bende göstereceğm inşallah
sema_nur68 geçmiş olsun size
Sibelkayay yok bende öyle bir şey olmadı
Sibelkayay bende aynı. Durumu yaşamıştım iyi bi doktor bulup sözünden çıkmamak gerektiğini anladım şimdi ikinci olacak nasipse