Mustafayigitvebeytugannesi Kızlar bugünün menüsünü 3 çocukla üstelik birisi bugün 2 aylık aşısını olan ve erkenden yemeğini hazırlayan ben yazıyorum 😅 sizler neler yaptınız? Kuru fasülye Tavuklu pirinç pilavı Salata Yoğurt Birde dünden kalan mercimek corbam var 😊
Mutluemos Mustafayigitvebeytugannesi sabah kahvaltı bile yapmadım sanırım doğmadan yine hamile kaldım yoksa mide bulantimin başka açıklaması olamaz perişanım 😭😂 Dürüm söylemeyi düşünüyorum tekim zaten
Syma_07 Mustafayigitvebeytugannesi eşime et kavurması pilav salata yapmayı düşünüyorum et yiyemedigim için kendimede fasulye kavurucam 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Yazmelegi_ afiyet olsun tatlım.🥰 Syma_07 afiyet olsun canım bende et yemiyorum sevmiyorum ama sanırım yarın ki yemeğim et olcak yanına kendime çorba 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Mutluemos doğmadan hamile kalarak tarihe geçen ikinci bayan olursun canım sende 😅 Afiyet olsun mide bulantısı olunca Allah ne verdiyse yiyosun malesef hatta yiyemiyosun bile.
Mustafayigitvebeytugannesi Mutluemos bazı hamilelik öyle oluyor 😅 ilk oglanda 7 ay mide bulantısı çektim ikinci de 4 ay ucncu de 15 gün flan 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Syma_07 ben oldum olası olmaz yiyemem ellemem bile eşim yapar 😅 bir keresinde bana sen yap dedi bende sen güzel yapıyorsun aşkım diyorum ona yüklüyorum et pisirmesini 😂😂
Syma_07 Mustafayigitvebeytugannesi valla kokusundan bile bulanıyor migdem düdüklüde yapıyorum kokmasin diye 😂
Syma_07 Melodimm 8 aylık hamileyim 8 aydır yiyemiyorum sonrasında nolur bilemiyorum ama düşününce bile migdem bulaniyor benim
Mustafayigitvebeytugannesi Melodimm bazısı kalıcı oluyor yani ben ilk oğluma hamileyken nardan tiksindim şuan hiç yiyemiyorum görmek istemiyorum 5 yıl oldu.
Blueberry0 Mustafayigitvebeytugannesi kızzzzzzz ben kokudan tiksinir oldum yemek yapamıyorum eşim 5 te gelecek ne yiycez bilmem valla 😞