neslisahctnky-554 Fatma1- çok zor durumda kalmadıkça alttan muayene kabul etmeyin düşük riski oluyor diye biliyorum doktorlar tercih ediyor ama mümkün oldukça siz etmeyin
Fatma1- neslisahctnky-554 o gün yoğun kanamam vardı o yüzden hatta parça şeklinde gelmişti başıma ilk defa böyle birşry gelince de bir bildiği vardır dedim açıkçası korktum da. Ama birdaha yaptırmayı düşünmüyorum
Sevcanyigit Fatma1- bende aynı sorunu yaşadım 13 haftalarda filandı yatış önerilirdi ama iğne ilaç bende kullandım şuan bi sorunumuz yok çok şükür ama tekrar aynı şekilde devam ediyorsa kanamalarınız kesinlikle doktorunuza gidin hastanede yatış yapmanız daha sağlıklı olur
Mzzz Fatma1- düşük riski olduğu için biraz dikkat etmek lazım ama dediğim gibi bu sadece bir risk Allah’ın izni ile bir şey olmaz bazı hamilelikler de oluyormuş 9 ay olanı bile duydum gerçekten sebebide olmuyor bazen kanamaların 🙏🙏
Fatma1- Mzzz Kendim hamileliğim boyumca dikkat de ettim aslında olması için bir sebep de yoktu. Tamamen Allah takdiri diyorum ama ilaçlar çok yoruyor
Weenie Mzzz şuan hastanede sıra bekliyorum bende evde 3 testin pozitif çikti ama regl gbi aynı kan geliyor sizce bebeğim var olabilir mi 😢🤲🤲🙏 amin vardır amin çok korkuyorum 😢
Kediannesi1 Fatma1- kanama nedeniniz biliniyor mu benim kese etrafında kanamam var o yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum progestan iğne kullandım 5 ampül
Alizee Fatma1- benimde ilk hamileliğimde dr bazen ola biliyor demişti, risk yok demişti, ama erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Başka dr gözükün mutlaka
Fatma1- __tugbaa__ sizin doğumunuz vaktinde mi olmuştu peki. Benim birşey yoktu bi anda başladı hala devam ediyor 4.ayımdayım
Fatma1- Krdmn0 benim doktorum kahverengi veya pembe akıntıdan korkma birşey olmaz eğer Kırmızı ise gel demişti
__tugbaa__ Kubraadana3501 inşallah canım bir an önce kesilir ve sağlıkla zamanında kucağına almak nasip olur inşallah. Bende günde bir kere progestan iğnesini oluyordum. 3 kerede hapını kullanıyordum.