Fatma1- Bir gün yoğun kanama yaşadım doktora gittim birşey oldu diye bir sorun yok dedi iğne verdi hap verdi progestan. Daha sonra azaldı bir miktar her gün gelse de bugün yine adet kanaması gibi kan geldi bunu yaşayan varmı acaba?
Krdmn0 Fatma1- bende 14 haftalığım bugun bana da oldu ayni ilaçları verdi risk gormedi neden olduğunu da bilmiyorum inslalah bisi yoktur sizde de
Sevcanyigit Fatma1- bende aynı sorunu yaşadım 13 haftalarda filandı yatış önerilirdi ama iğne ilaç bende kullandım şuan bi sorunumuz yok çok şükür ama tekrar aynı şekilde devam ediyorsa kanamalarınız kesinlikle doktorunuza gidin hastanede yatış yapmanız daha sağlıklı olur
Alizee Fatma1- benimde ilk hamileliğimde dr bazen ola biliyor demişti, risk yok demişti, ama erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Başka dr gözükün mutlaka
Fatma1- Krdmn0 bende 15 haftalık hamileyğm banada risk yok dedi ama ben biç aynı fikirde değilim nedense
Mzzz 6 haftalıkken benimde adet kanaması gibi kanamam olmuştu canım günde iki iğne hap falan kullaniyordum lavoba hariç uzun süre ayağa kalkmadım sonra 10 gün falan kahverenkli lekelenmelerim olmuştu 🙏
Fatma1- Mzzz ben sordum banada ağır kaldırma eğilme hızlı hareket etme dedi onun dışında birşey yok. İğne vuruldum hafta da bir dün de vuruldum bugün kan geldi 2 haftadır Kırmızı adet kanaması gibi korkuyorum açıkçası
neslisahctnky-554 Bazı hamilelikler de normal adet kanaması olabiliyormuş doktorum söylemişti adet gören gebe hastalarım da var demişti bir sorun yoksa demişse doktorunuz da inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊
Fatma1- neslisahctnky-554 inşallah ya sıkıldım valla normal gebelik yaşayamıyorum. 2 hafta önce alttan muayene de yaptı
Kediannesi1 Ben 20 gündür yaşıyorum doktor takibindeyim 3 günde bir iğneler haplar devam ediyoruz bir de fitil progestan hafiflemeye başladı geçecek inşallah şu an 11 haftalığız
Fatma1- Kediannesi1 bende 15 günü geçti. Progratan kanama kesilince fitil olarak al dedi kesilmedi kahverengi idi şimdi bugün yine Kırmızı şekilde geldi bayağı
Mzzz Fatma1- düşük riski olduğu için biraz dikkat etmek lazım ama dediğim gibi bu sadece bir risk Allah’ın izni ile bir şey olmaz bazı hamilelikler de oluyormuş 9 ay olanı bile duydum gerçekten sebebide olmuyor bazen kanamaların 🙏🙏
Fatma1- Krdmn0 banada kahverengi olursa tamam da bugün bildiğin Kırmızı sulu adet kanaması gibi geliyor hala
Kediannesi1 Fatma1- kanama nedeniniz biliniyor mu benim kese etrafında kanamam var o yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum progestan iğne kullandım 5 ampül
neslisahctnky-554 Fatma1- çok zor durumda kalmadıkça alttan muayene kabul etmeyin düşük riski oluyor diye biliyorum doktorlar tercih ediyor ama mümkün oldukça siz etmeyin
Krdmn0 Fatma1- bisi yok dedi bilmiyorum valla ultrason bakti icwrde kanamada yok dedi neden olduğunu demedi
Fatma1- Krdmn0 banada aynı şekilde kesin birşey diyemem dedi bir sorun görmüyorum dedi. Hatta ben inanmadım kadına birşey varsa söyleyin dedim