Myasminn crazymommy bir miktar çıldırmadım değil odasındaki perdeden halıya oyuncakları her şeyi pespembeydi ve doğum çantam bile hazırdı 😂
Myasminn crazymommy İlk 3 ay pembe giyindi 😂 odasındaki pembe eşyalar hala mecbur olarak duruyor 😂 Oyuncaklarıyla da oynamaya devam 😂 Sadece doğum çantasına iki takım mavi kıyafet aldım koydum o kadar😂
crazymommy Myasminn Ahahahahhaha hayatımda duyduğum en komik olay 😂😂😂😂 Neyse ilerde kızın olursa kıyafetleri hazır 😂😂
Myasminn crazymommy şimdi yine hamileyim daha cinsiyet öğrenmedik ama inşallah kızdır, çok içimde kaldı 😂
Youngmotherr crazymommy seni üzmek istemem ama bana 16+6yken kız dendi ama 19+3 de erkek oldugunu öğrndim 😂
Youngmotherr crazymommy kendim gördüğümde bacak arasında pipisi var gibiydi doktor ısrarla kordon dedi ama pipisiymiş 😂
Sezenaksukarademir crazymommy 20. Haftaya kadar kız gibi denildi, 21 de detaylıda erkek olduğunu öğrendik 😂
Elfelf0 crazymommy valla bizde hayret ettik . Baacak arası boştu gördük yani nasıl olduda doldu anlamadık 🤣
Elfelf0 Myasminn yaa çok şükür aynı durumda birini buldum . Bize 30 a kadar kız dediler 30 da erkek olduğunu öğrendik şok olduk sizin nasıl oldu yaa cidden çok ilginç 😁