mylifeAslan Birde benım 14 de felan anlayamadık 18 haftaya kadar bekledik net olarak orda söyledi bu arada kordon önde ise kız arkada ise erkek diyorlar
Hamdiyevural crazymommy ay canım kızdır o kız benimde 13 de kız dedi 16 da kesin gösterdi boştu bnde nasıl sevindim anlatamam sahada. Sormmadim şimdi korkmuyor değilim erkek çıkarsa diye
Biranneikibebek_ crazymommy kızıma 13. Haftada kız demişlerdi değişmedi haftanız cinsiyet için ideal yani netleşmiştir artık gözünüz aydın olsun her kadının bir kızı olmalı ❤️
Elfelf0 Myasminn yaa çok şükür aynı durumda birini buldum . Bize 30 a kadar kız dediler 30 da erkek olduğunu öğrendik şok olduk sizin nasıl oldu yaa cidden çok ilginç 😁
mylifeAslan crazymommy hiç hatırlamıyorum ilk mecburiyetten gittiğim doktor demişti şimdiki gittiğim doktoruma randevu bulamadığım için bu doktorum erkek dedi net şekilde
Myasminn crazymommy 14-16-20-22 😂 detaylı ultrasonda bile kız demişlerdi. 32. Hafta kontrolüme kadar her kontrolde doktorum kızımız iyi diyordu 😂
Myasminn crazymommy bir miktar çıldırmadım değil odasındaki perdeden halıya oyuncakları her şeyi pespembeydi ve doğum çantam bile hazırdı 😂
GulBayram crazymommy ben varım ben eşim ve ben kız diye o kadar sevindik heves ettik ki 19. Haftada erkeğe dönünce insan bir değişik olmuyor değil. O yüzden sakın heves etmeyin sonra bir değişik oluyor ve adapte olmakta zorlanıyorsunuz🙏🏻🌸
Vldn0212 crazymommy benmki doldu anam 😅😅 15 . Haftada erkek olduğunu öğrendik. Doktor bacak arası boş kız yönünde gibi demişti. Pek heveslendik ama sonra oğlumuz olacağını öğrendik. Şimdi 31 haftalık olduk canım oğlum🌸😍👶🏻
AsELinAnneSi__ crazymommy doktor ve dediğin gibi ultrasona göre degise de bilir sürpriz yapmasın iyice baktır 😁😂☺️