MMad Betulnnmz iki tane turan tanıdım ikisi de ağırbaşlı sakin insanlar bence karakter olarak etkisi güzel bi isim adıyla yaşasın inşallah 🙏🏼
Betulnnmz Omermomm_ allah allah turanlar gerçekten yakışıklı oluyor heralde hep bu şekilde cevap gelmiş 😀 hiç bir tane bile yok Turan diye tanıdığım sağlıkla gelsin de 😊
Betulnnmz Yasomia inat bizde de var ya o sorun değil 😀 turan ismine gelen genel yorum yakışıklı oldukları olmuş hiç bilmiyorum çevremizde yok ama başta sağlık sonra vatanına, milletine, bizlere hayırlı bir evlat olması tek temennim 😊🌸
Crocusss Betulnnmz Rahmetli büyük Babamın adıydı Turan, aşiret ağası gibi heybetli görkemli etrafinca hep saygı duyulan sözü dinlenen torun olarak bizimde karşısında saygıyla oturup kalktığımız çok örnek bir kişilikti. Allah rahmet eylesin.
Muhkub60 Teyzemin eşinn adı Turan çok iyi insan Allah için. Uysal evine sadık kötü alışkanlığı olmayan namazında niyazında sakin biri
Betulnnmz Muhkub60 maşallah, inşallah bana da içinde iman sevgisi olan evlatlar yetiştirmek nasip olur
Betulnnmz Leman2001 sağlıkla gelsin siz kaç haftalık oldunuz 😊 gelen yorumlar gayet güzel ben başta pek ısınamamıştım isime ama şimdi içime sindi baya 😊
Leman2001 Betulnnmz teşekkür ederim.Gayet güzel bir isim.Sizinkide sağlıcakla gelsinn İnşallah.Biz 35 haftalık olduk bu gün
tomurcukannesi Betulnnmz turhan var tanıdığım. Belki aynı anlamdalardır Turan la bilemiyorum. Çok uysal nazik yumuşak huylu biri
boz-elaa Bi akrabamizin eşinin adi Turan. İyi biri bence kendi halinde ailesinde isinde gucunde. Mülayim bir tip yani kimseye zarari olmayan insanlardan.