Betulnnmz Kızlar 1.5 aya kadar doğumum var Turan ismine karar verdik varmı çevrenizde adı Turan olan huyu suyu nasıldır isimlerin karaktere etki ettiğine inanıyorum ama artık değiştiremeyiz de zaten adak adamıştım hamile olduğumu öğrenince yarın o kesiliyo isimi falan söyledik adamlara
Sulte Betulnnmz dedemin adi turan muhtesem biri kendisi yasina gore de hala cok yakisikli 😀sadece fazla inaatt
mekselinaa Betulnnmz Benim kuzenim var turan lise sonda aşırı uyusal uyumlu çok utangaç annesini asla üzmeyen teyzeme sürekli yardımcı olur hatta teyzem kız olacağın varmış erkek olmuşsun der😂 çok kibar naif çok seviyorum bilmiyorum ismin etkisi varmı ama öyle 🌼
Balbebem Betulnnmz halamın oğlu var o isimde, ben hiç beğenmiyorum ismi. Uzun boylu biri, karakteri desen normal iyi ve kötü özellikleri olan birisi. Öyle ismin şekillendirdiği çok iyi bir karakter değil. Soğuk, suratsız, resmi, cimri..
Betulnnmz mekselinaa ay inşallah kızım var birde 3 yaşına kadar anneciydi sonra babacı oldu bende oğlum benim tarafımı tutacak diyorum inşallah öyle olur 😀
Kahramankentli Turan isimli bi tanıdğımız var gayet uyumlu mülayim temiz bi çocuk Rabbim adıyla yaşatsın inşallah
Balbebem Betulnnmz umarım bu özelliklerini almaz babasının diyelim o zaman😂😂 yetiştirmeye bakıyor o ismi çok etkiler olayı tamamen geçerli değil bence🤷♀️
Catsofmom Betulnnmz Dedemin ismi Turan. Babamdan çok babadır. Fedakar, sevecen çok iyi kalpli bir insandır. Kurban olurum onu yaradana 🥰♥️ nasıl bir insan olduğunu şöyle özetleyeyim hamile olduğumu duydugunda sana da kurban olurum karnındakine de kurban olurum canım torunum diye ağlayarak aradı. Turanlar böyle oluyor 🥰 dedemin babasının ismi de turan
Omermomm_ Betulnnmz babamın ismi Turan isimle alakası var mı bilemem ama aşırı çalışkan, çok sinirli, inatçı, kıskanç ama uzun boylu ve yakışıklı😍
Betulnnmz Omermomm_ allah allah turanlar gerçekten yakışıklı oluyor heralde hep bu şekilde cevap gelmiş 😀 hiç bir tane bile yok Turan diye tanıdığım sağlıkla gelsin de 😊
Yasomia Betulnnmz esimin ismi turan. Cok mert , yakisikli 😅 dedigim dedik, dogrusundan sasmayan , cok caliskan. zeki . Ama iste birseyi yaptirmak icin baya ugrasiyor insan inat 😅
Betulnnmz Yasomia inat bizde de var ya o sorun değil 😀 turan ismine gelen genel yorum yakışıklı oldukları olmuş hiç bilmiyorum çevremizde yok ama başta sağlık sonra vatanına, milletine, bizlere hayırlı bir evlat olması tek temennim 😊🌸