Benim bebeğimin bobreginde genişleme, bağırsağinda parlaklık, ensesi 6.1 sınırda, koroid pleksus kisti vardı. Bobregindeki genişleme hariç hepsi kayboldu ama bobregimiz maalesef çok geniş 13.5 mm. İlk günden beri hiçbir testi ne yaptırdım ne aldırmayı düşündüm. Bebeğimizin nasıl doğacağını Allah harici kimse bilemez, ne geldiyse Rabbimden kabulum o benim can parçam. Elimden gelen layığıyla bakmaya çalışırım Allah’ın izniyle. Tedavisi olmayan şeyler için test yaptırmak bana doğru gelmedi. Allah korusun sağlıklı denilip engelli doğan bir suru bebek var veya 1 dakika sonra bizim engelli olmayacağımiz belli mi ya da sağlam çocuğumuzun. İlk duydugumda çok üzüldüm ve ağladım ama inanan insanlarız moralinizi yüksek tutun en önemlisi o miniğimiz için. Testi benim doktorum sadece eğer benim psikolojim bozulur doğuma kadar kötü hamilelik geçiririm diyorsan yaptır yoksa ben ne gelirse hazırım diyorsan gerek yok dedi ben de yaptırmadım. Allah sağlıcakla kucağınıza alıp sağlıkla büyümeyi nasip etsin hepimize inşallah🙏