Happ serifeaslan01 biraz benim testler gibi senin de varla yok arası gibi bi kaç gün sonra tekrarla bence inşallah vardır 🙏🏻
mombarbie_ Ben bunu yapalı 4 5 gün oluyor kızlar 7 haziranda yumurtlama gördüm sat 5 mayıs daha hiç regl olmama rağmen dünde 2.yumurtlamayi gördüm bilemiyorum tabi kafam allak bullak testte bu şekilde
Happ mombarbie_ ama zaten sen çok erken yapmışsın 7 sinde yumurtlama gördüysen en az üzerinden 12 13 gün geçmeli
mombarbie_ Happ çok güvenilir olduğunu söylüyorlar ama bu ay o kadar çok şey yaşadım ki testi tekrar bile etmedim hiç umudum kalmadi
mombarbie_ Happ biliyorum balım benim adet geçince kızlar yumurtlamayi hamilelikte çıkan piklerden zannedince yapmıştım yumurtlamayi gördüğüm sıralar yine dün ovude pik gördüm artık kafam çorba oldu 🤣
Happ mombarbie_ güvenilir tabi varsa net çizgi yoksa da silik çıkarmıyor test güzel yani onda sorun yok ama sen çok erken yapmışsın zaman geçmeli biraz daha sabır
Happ mombarbie_ hepimizin kafa öyle ya çorba değil aşureye döndü Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre olsun herşey inşallahhhh 🥹🙏🏻🙏🏻
Birdemet95 mombarbie_ cano ovulasyon pikse oda gebelik olunca pik oluyormuşya hani testin de gayet güzel bir silik var yani görünüyor
mombarbie_ Birdemet95 7 haziranda yumurtlama oldu ama canim o yüzden garip geliyor emin olamıyorum ilk defa bu kadar net ama bilemiyorum
mombarbie_ Birdemet95 sıcak basmalarim mide bulantısı var herseyi gebeliğe bağladığım için geçen ay tepkisiz duruyorum öyle 🤣