hhugur Hanımlar 6+6 yiz. Ben habire yiyip duruyorum.Midem bulantım da yok şükür. Ama insan bi kıllanıyo neden bulanmiyo acaba bi problem mi var diye. Midesi hic bulanmadan hamilelik geciren var mi?
Pinkyy hhugur canım maşallah olmasın mide bulantısı,benimde 8.hafta gibi bir başladı 20.haftadayız hala arada devam ediyor..
ATC hhugur 26+4 haftalığım bu güne kadar sadece 11. Hafta da 1 gün mide bulantım oldu boşverin olmasın 😊
hhugur Pinkyy ilk gebeligimde olmuştu. Bu aralar başlamıştı. Şimdi olmayınca bi sıkıntı mı var diye düşündüm . Sizin de en kısa zamanda biter inşallah.
hhugur Linnaella ilk gebeligimde olmuştu. Ben de o yüzden düşündüm. Gerçi insanin iki gebeliği de aynı olmayabiliyormus. Inşallah böyle devam ederiz 😊
Tazeaennee 11 haftalık hamileyim sabah akşam sürekli bulantım var yemek bile yapamıyorum lütfen şükredin ve böyle gitmesi için dua edin 😊
hhugur Tazeaennee haklisiniz zor oluyor gerçekten mide bulantısı. Ama en azından gebeliğin sağlıklı gittiğinin de belirtisi gibi oluyor. Şu an kanamam var diken üstündeyim bebeğe bişey olacak diye. O yüzden midem bulansa belki şükür bile edilirim .
Cisel hhugur insallah hic olmaz. Benim 7 nci haftada basladi. Suan 8+1 o gecen 7 gun bana zehir oldu. Dua edin hic baslamasin.
hhugur ZeynepYldrmSaylak genelde 7de baslamis galiba benim de yaklasiyor sanki😄inşallah olmaz da rahat bir gebelik geçiririm.
hhugur Mavi35 Cok şükür halime. Onu biliyorum ama işte şu an kanamam olduğu için mide bulantim olsa bebeğim iyi diyecek durumdayım.