Mihrihfsa İyi aksamlar bayanlar bir sey sorcam size cok afedersiniz ama idrara tuvalete gittigimde birden kan bosaldi simdide ara ara gelio sizce neden olabilir bebegimi hissediyorum sanki hareketini 30 haftalik hamileyim sizce napayim doktora mi gideyim hemen bu ne olabilir sancim falan yok iyiyim
YagizAsyaMom Mihrihfsa tabiki de gitmelisiniz çünkü hiç bir kanama durumu. Normal değil lütfen bizi de bilgilendirin
goncacan Mihrihfsa hemen doktora kosun hatta ambulans çağırın plasenta ayrılmış olabilir allah korusun bebegi kaybedersiniz
Mihrihfsa Ertugrul su da mi boyle oluyo hani kanli falan sanki su durmuyo hic bu oldu durdu ara ara gelio tuvaletim var gbi Gamze612 insAllah oyle bir sey degildir ya cok korkmaya basladim iyice
Mihrihfsa Hadi ya gercekten mi oyle bir seyide ilk defa duydum ama bebegim hareket ediyor olabilir mi ki yine boyle birsey eger oyleyse naparlar
Glitter Mihrihfsa burda oyalanmayin lutfen, plasenta yerinden ayrilmis olabilir hemen ambulans cagirin, biz doktor degiliz burdan size faydamiz olmaz
YagizAsyaMom Mihrihfsa ya suyu ya plesantasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir bu inşallah plesantasıyla ilgili değildir. Bir taksi yada ambulans çağırın isterseniz merak ediyorum. Lütfen haber verin
Elfnannesi Mihrihfsa cnm kimse burda doktor değil tek bilinen şeyin bu durumum normal olmaması bian önce doktora git şuan dakikaların bile önemi var
goncacan Mihrihfsa eski konulariniza baktım bobreginize stent takılmış ve doktorunuz kanamaniz olabilir demiş. Burada insanlari su an uzmenin ve galeyana getirmenizin sebebini anlayamadim ?
Ysn Mihrihfsa ya Allah aşkına buraya yazana kadar gitsene kan bu ya buradakilerin sözüne mi bakiyosunuz ya hemen gidin
Ysn Kızlar plasenta ayrılınca bebek hareket etmiyor ama yine de belli olmaz ama direk kan boşaldı diyipte buraya yazmak akıllı işi değil
Mrvesrkn Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Yani mesajları okudukça ben kötü oldum burda nasıl durabiliyosun dalga geçer gibi bide hadi ya diyosun allah aşkına arkadaşım bu normal bi durum mu yapma yaa burda kimin sana faydası olur kalk git hala ne duruyosun biz karnımız ağrısa gidiyoruz acile bu kadar önemsiz mi
Elfnannesi Mrvesrkn benim böyle birşey başıma gelse aklıma telefonu elime almak bile gelmez geeçekten
Yasmnnn Ya Allahım insanlar ne kadar umursamaz ya bi herşeyi jafasına takan pimpirikli benmiyim diye soruyorum kendime böyle bi durumda insan nasıl durur yaaa!!!!!?
Ysn Mrvesrkn valla bende yazıcak bisey bulamıyorum böyle insanlara 1 damla bile gelse koşa koşa gidilmeli kan boşaldı diyor burdakilere soruyor hayır akıl var mantık var biz gitme desek gitmicek mi
deletedmom6295 Mihrihfsa acile gidin plesenta bile ayrılmış olabilir Allah korusun eşiniz evde yoksa ambulans çağırın