Kızlarr doktora sormadım internette ilk üç ay girmeyin diyor. Haftasonu için kalabalık olmayan biyere gidecegız cok istiyorum girmek havuza girebılır mıyım 29 haftadayz
Havuza girilir mi 29 haftalık
- Düzenlendi
Visal95 Bana deniz havuz serbest dedi doktorum. 21 haftalığım. Her doktor farklı yönlendiriyor
Visal95
Benim doktorum önermemişti denize izin vermişti ama havuz hayııır. Çünkü enfeksiyon çok çabuk kapılıyor ve hemen bitmiyor Allah korusun. O riski alamazdım bence sizde doktorunuzla görüşün.
Visal95 ben 20 haftalıkken gittik tatile doktor havuza çok girme denize gir enfeksiyon riski havuzda daha gazla olur demişti ama hep havuza girdim sorun yaşamadım
Zeyneb_mihrap76 anladım canım tesekkrler. Enfeksıyon ben kaparsam kapıyorum dimi çocuga bı sey olmuyor
Visal95 enfeksiyon boyutuna bağlı bazı enfeksiyonlar erken doğuma bile sebep oluyormuş ben gelince hemen idrar verdim doktor bi sorun yok demişti
Visal95 temizliğinden emin olduğunuz havuza girebilirsiniz demişti doktorum ama o da sadece evinde olan özel havuzun olabilir sanırım :) denizde bile dikkat et diyorlar havuza girmeniz baya riskli olur haftanız da az değil çünkü. Maalesef bebeğe ulaşabilen enfeksiyonlar olabiliyormuş. Ben butik bir sitede oturmama rağmen sitenin havuzuna bile girmeyi düşünmüyorum tüm yaz. Aynı haftadayız bu arada.
Visal95 ben sordum otel havuzu gibi kalabalık olanları önermedi. Kişiye özel villa kiralayacaksınız sorun olmaz demişti