yinehamile Hazal65- daha geç değil yüklemeni yaptır kuzum, genellikle şeker yüksekliğinden su fazla oluyor. Hiç şekerli şeyler yemesen bile ekmekden meyveden bile şeker yükselir, yoksa bile kafan rahat eder ona göre seni yönlendirirler.
Hazal65- yinehamile Sermec27 of ne bileyim bu gebelik insanı o kadar etkiliyor ki herşeye inanır olduk şaka gibi . Açıkçası doktor da sadece sordu yapalım mı diye bende bundan dolayı olduğunu düşünemedim umarım geç kalmadan yaptırabilirim ki inşallah bir problem yoktur🤲
Sermec27 Hazal65- canım ne alaka beynini etkiliyor şeker yüklemesi yaptırmıştım oglumda şekerim de çıktı oğlum şu an 2 yaşında maasallah zehir gibi çok zeki herşeyi anlıyor lütfen çevreden duyduğunuz bu saçma şeylere inanmayın
yinehamile Hazal65- şekerin düşmesi normal değil ki bana doktorun söylediği şey yükselmeyen birşey düşmez eğer şekerin normalin altına düşüyorsa bu öncesinde normalin üzerine çıkıyordur demek diye demişti.
Hazal65- yinehamile ya benim gebelikten önce de şeker ve tansiyonum hep düşüktü dediğim gibi bu yüzden de hep rahatsızlanıyrdum ama çıkıp düşüyor mu hiç bilmiyorum açıkçası
Sermec27 Hazal65- bak canım şeker yüklemesi zararlı olsa doktorlar onermez çevremde bütün arkadaşlarım kuzenlerim ablam herkes yaptırdı ve hepsi de sapasağlam çocukları da maasallah öyle ne sağlıklarında bir sıkıntı var ne de beyinlerinde eğer diyorsan ki ben hiç çikolata meyve hamur işi patates pirinç kaşar ekmek tatlı yemiyorum diyorsan yaptırma çünkü kasarda bile şeker var meyvelerin çoğunda şeker var ben resmen sofradan ac kalkardim yemeği kaşık hesabı yerdim mesela 7 kaşık yerdim 8 kaşık yesem şekerim çıkardı düşün bak canın istemesin yarım lahmacun yerdim 1 bile değil şekerim 180 kere çıkardı şeker riskli olsa bu kadar hamile yaptırmaz yani nerdeyse yüzde 80 çoğu hamile yaptırıyor o zaman hepsinin çocuğunn beyninde sorun var ya da hepsi hastalıklı çocukların öyle bir şey yok canım maasallah oğlum hem çok sağlıklı hem çok zeki ayrıca eğer ben şekerim olduğunu bilmeseydim ve diyet yapmasaydim ölü doğum erken doğum ya da bebekte şeker hastalığı ile doğacaktı bebeğim o yüzden şeker yüklemesinin hiç bir zararı yok
yinehamile Hazal65- eğer aklına yükleme yaptırmak yatmıyor ise evde yemeklerden önce kendin açlık tokluk ölç en azından kafan rahat etsin
ISILTAN Hazal65- Şeker yüklemesini hastanede yaptırmak istemiyorsanız eczaneden şeker takip makinası satın alabilir öyle takip edebilirsiniz parmaktan kan alarak takip ediliyor kendiniz yapabilirsiniz en azından şekeriniz olup olmadığını öğrenmiş olursunuz içiniz rahat eder
Lagerthha Hazal65- gerçekten de o gün idrar yolumda enfeksıyın için çok fazla su içmiştim 3.000 geçmemeli bence
Hazal65- Ben bir hafta boyunca evde düzenli bir şekilde baktım açlık ve tokluk şekerri de iyi dedi doktor bilmiyorum şnşallah bu hafta sonu gidip yaptıracam şeker testini de hayırlı sonuçlarla