Minaesra Bussuusu yok değildi laboquick idi ama en kötü testlerden birtanesi yani onda bile çıktıysa bu kesin doğrudur 😁
kevserky Bussuusu kimyasal yaşadıktan sonra peşine yeni ve daha sağlıklı bir gebelik oluşuyor . Bunu doktor demişti bana canım bnmde öyle olmuştu kimyasaldan 2 Ay sonra hamile kaldım şimdi son 8 gün kızıma kavuşmama. Hayırlısını versin Allah.
Alyamomm Bussuusu bence biraz bekle canım reglin geçtikten sonra kan verirsin yoksa düzenli artiyo mu diye delik deşik olursun stresi de cabası folik asit başla rabbim hayirla sonuçlandırsın bende geçen ay kimyasal yaşadım iki sene sonunda üç gün var reglime test yapmaya korkuyorum regl gününe kadar beklicem 🤗
tunamomm Bussuusu ben adetim 11 gün geçmişti test yaptığımda 😅😅 her gün adet olacagim diye bekliyordum çok stresli günler ama güzel stresler bunlar inşallah sizde kan testinde güzel sonuçlar alırsınız 😘
Coquette Bussuusu bende adetime bir kaç gün kala böyle öğrenmiştim 2. Çizgi çok silikti kan verdiğimde 60 kusur çıkmıştı şimdi 34 haftalığız darısı başınıza 🥰🥰
esra_sak61 Bende adet günü bu testten yapmıştım daha da silikti kan verdim o gün 34 çıktı betam şimdi 15 haftalık hamileyim canım
Bussuusu Allahıma şükürler olsun hamileyim kızlar ☺️☺️☺️☺️☺️ ayy inanamıyorum 14 aydır bekliyorum günü rabbim isteyen emek veren bu yolda çaba gösteren herkse sağlıkla nasip etsin dua edin güzelce yükselsin geçen ay 9 la kimyasal geçirdiğimi öğrenmiştim
Ozsuerx Bussuusu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şubatta kimyasal geçirdim şimdi tekrar hamileyim bana göre 4 hafta ama son adet tarihine göre 7+5 inşallah sağlıklı gebelik yaşar sağlıcakla kucağımıza alırız