Eminedmghcgllr Dun birden hapsurmaya baslayip burnum tikanmasiyla devam ediyor.hapsurmaktab artik cocugu cikaracak gibi hissediyorum.geniz akintisi bel agrisi perisan haldeyim😔😔😔napicagima sasirmis durumdayim.
Damla Eminedmghcgllr sıcak su bal limon karıştırıp içebilirsin bana çok iyi geliyor geniz akıntısınıda azaltıyor
Berfehilal Eminedmghcgllr 36+3 öksürmekten basurum çıktı çocuk mu çıkacak başka bişey mi bilemedim 😂🙈 ben Vicks sürüyorum göğüsüme bide ıhlamur içiyorum dün sağlık ocağına gittim vitaminli bi şurup yazdı 3 gün kullan geçirir dedi boğazımda da enfeksiyon varmış Allah bizi kurtarsın amin
kevserky Eminedmghcgllr çok geçmiş olsun . Bir doktora çıksanız aile hekimine en azından bir şeyler yazar sizi rahatlatan
kevserky Eminedmghcgllr burun tıkanıklığı için bnm doktorum iliadin otrive kullana bilirsin demişti canım eğer varsa kullan bunlar zararsızmış
Deletedmom_116 Bende aynıyım kaç gündür 39+4 gelişime göre haftamız Ve nefes alamıyorum Dogurcak olsam cikarmicam sanırım 😂
Eminedmghcgllr Deletedmom_116 hapsuruyorm asagidan biseyler kaçıyor 😀yarinda kontrolüm var asiri korku giriyor icime
Eminedmghcgllr Damla yaptim onu dun aksam bide naneli,limonlu socak au buharinda durdum ah ah .ben boyle surekli hapsurursam acilma falan olurmu ya mahvoldum dunden beri
Eminedmghcgllr Berfehilal rabbim bize yardim etsin gercekten.her hapsurdugumda artik asagidan biseyler kaciyor gidiyor tutamiyoem.yarin kontrolum var nedense asiri korku var.hastayz gidiyorz gebesin bisey veremem kafayi yedirtiyorlar insana gercekten
Damla Eminedmghcgllr korkma olmaz heralde banyoda sıcak suyu aç buharda da nefes al biraz rahatlatır süt tüketiyorsan biraz azalt geniz akıntısı artırıyor kozalak macunu bulabilirsen onu dene birde
Eminedmghcgllr Eminedmghcgllr hic süt icmem anca sicak su yapip buharinda duruyorm .icinede nane ile limon atiyorm ama oda beni hepten tikati.burnum tikandi kaldim oyle
Eminedmghcgllr Deletedmom_116 artik Zaman geldigini dusunuyorm.belim bi yandan agriyor.aradada kasiklarima agri giriyor.heyecan korku karisik.yarin doktora gittigimde birden beni doguma alirsa korkusu kafamda kurmadigim seyler kalmadi😀
Eminedmghcgllr Deletedmom_116 icimden bir seste bugun yada yarin kesin gelcek diyor.gel diyorm ama asirida korkuyorm.halbuki neyden korktugumu bile bilmiyormm.bebise kavuscaz ne guzell bir duygu ama .uykularm zaten haram😀
ysmngny07 Eminedmghcgllr Bir yandan bende gelsin artık rahat edeyim diyorum bedenim açısından bir yandan aynı şekilde doğumdan korkuyorum. Kaçarı yok bu işin de. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.
Deletedmom_116 Eminedmghcgllr benimki gelmediyse snsinki hiç gelmez bak gör 🤣ben bayrama kırkıncı cikarcam diye dusunuyodum bide erken gelmeye niyetliydi sjsjs
Eminedmghcgllr kevserky evet biliyorm canim onuu cok ise yariyorr.elimde suan yok naneli vikscsurdum burnumum ucuna yine bisey yok
Eminedmghcgllr Deletedmom_116 hahah yok ya icerde hic rahat degil ama..surekli baski baski geceleri cosuyoruz kafayi yedirtti bana.dunyaya gelince zaten benim gibi deli bir kiz olucagini tahmin ediyrm
Eminedmghcgllr Deletedmom_116 bugun doktora gittim ya.doktor bu bebegin daha keyfi yerinxe kanala girmemis oyle takiliyor bide hareketli bu dedi😀😀