Nuraaa Ruyagibi1 gozunuz aydın bende tam 37de dogum yaptım bende aksam muayeneye gıttım doktor erkenden bı daha gel dedı o aksam dogum oldu 😅
Htc6138 Ruyagibi1 gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün inşallah 🥰 nasılsın
Tubag1 Ruyagibi1 geçmiş olsun 5 cm açıklık demişsiniz normal için suni sancı mı verildi yoksa sezeryan mı oldunuz
Ruyagibi1 nur_bebek34 sorun yok doğum için değil nts güven veröediği için yattım sen doğurmayacaksın dediler sancılar artınca açıklık 5 bulmuştu bile
Kbrglll Ruyagibi1 maşallah ☺️hamilelik boyunca özellikle yaptığınız bişeyler var mıydı ya da yediğiniz doğumu kolaylaştırmak için
Ruyagibi1 etkafa suyu patlatınca hızlanıyor her sancıda var gücünle ıkın dedi ebe açıklığın ilerlemesi ondan kolaylaştı
etkafa Ruyagibi1 ilk hamileliğim ikınmayı bile bilmiyorum 😏🤷♀️YouTube’da videoları varsa izleyeceğim 😇
Ruyagibi1 etkafa doğumdan önce ödem vardı ayaklarımda yürüş yapamadım hiç sancılar sırasında da yerimde duramıyor hem de yürüyemiyordum
seyda53 Ruyagibi1 bende 37de kontrol için gitmiştim Sancım ve açıklık 4 cmdi yat istersen demişti ama kabul etmedim muhtemelen suni verilirdi eve gitmiştim bi hafta sonra suyum gelerek doğurmuştum tebrik ederim sizi hayırlı olsun