runkli0606 Simgesmg şubat ayında eurafins firması aracılığıyla fransaya yolladım o zaman 4800 tl vermiştim şuan nasıl bilmiyorum fiyatlarını
yasminyasmin Kubrakarahan ben de geçen hafta cuma günü Malatya’da genoks’a 5500 ödedim. Arada epey fark var
_mom3434 yasminyasmin Sonucunuz çıktı mı acaba bende geçen hafta verdim hala mail ya da mesaj gelmedi
yasminyasmin _mom3434 cuma günü kan vermiştim, cuma veya cumartesi çıkar dendi henüz bir bilgi veren olmadı
Mucizebebeler Ben tam 10 gün önce liv Hospital ile anlaşmalı yerde 8000 e yaptırdım . Kazıklanmışım:) bilmiyordum panikle arastırmadan yaptım sonucum henüz gelmedi temiz gelsin de parası batsın napayım :(
Attoya Mucizebebeler bunlar nasıl fiyat farkıdır yahu böyle. Benim doktorun kendi kliniği var orda yaptırdım ben genoks marka 5800 tuttu. Kafalarına göre fiyat mı biçiyorlar
ZmrtDilaa Mucizebebeler Bende Bu gün Yaptırdım 10.000 Test 250 340 450 Olanları Var O Yüzden İçerikleri Farklı Genoksaaa
Mucizebebeler Attoya benimki Fransa’ya gidiyormuş Türkiye’de calısılmıyormuş fark burdan olabilir bilmiyorum ki :/
Esracigdem Attoya anladığım kadarıyla yaptıran kurumlar kendilerine pay alıyor. Kurumla anlasması olmayan hastaları kendileri kanlarını aldırıp kargo ile kendileri gönderenler daha uygun fiyatlı sanırım. Ben gittiğimde burda bir lab ile anlasmaları vardı daha pahalıydı. Yani aynı hafta içinde bir arkadasın aynı firmaya 5000 e yaptırdı ben 7500 e yaptırdım. Böyle bir denetimsizlik gerçekten cok saçma.
Simgesmg Bende bugün serdar ceylaner intergen merkezinde yaptıracağım 250 dolar. Umarım memnun kalırım ve sonucum da güzel gelir. Dualarınızı bekliyorum🥺
Mucizebebeler battaniyemkareli adını bilmiyorum firmanın liv Hospital takipliyim orda kalpte parlaklık görünce bi kadını hoca, kadın geldi parayı ve kanımı aldı gitti :))
Hazaltass Gazi hastahanesinde yaptırdım Gebe takip polikliniğe gidin onlar yönlendirir Ayda yaptırdım 2300 e suan 3500 olmuş diyorlar