77Bebek35 Kivircikkuala ayy inşallah valla sımdı bende dua edıcem sana :) benım bıtane oglum acelem yok saglıkla gelsin inşallah allah nasip etsin
Kivircikkuala 77Bebek35 Aminnnn inşallah sma testi verdi eşim eğer çıkana kadar doğal yolla olmazsa aşılama olcak iki kez sonra tüp bebek
Emotion123456 77Bebek35 ben iki gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti bayağı belirgin şekilde erken gebelik testi değil ama bilmiyorum hiçbir belirti yok arada adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor
elvangnc 77Bebek35 canm ben sabah yaptm gece yine sirt agrsndan ilk gebelgm gbi oturdum agladm sabahda test yaptm negatf sonra baktm testn ustunde predictordu skt 02.06.2023 yazydu
ANurrr Annevekizi hafif bi silik çizgi var sanki benmde bu şklde çıktı testim adet günüm iki gün geçti kan testi de vermedim bekliyorum öyle
Silahimigetiraysel 77Bebek35 beennn bat 29 haziran yumurtlama günlerini değerlendirdim gögüslerimde acı var inşallah bayram hediyemiz olacakk sizce ne zaman test yapmalıyım erken gebelik testini
77Bebek35 Silahimigetiraysel 26sında falan yap bence gögüslerde acı var dedın ya nasıl bı acı elleyıncemı yoksa sızı gibimi baska belirti yokmu
Silahimigetiraysel 77Bebek35 elleyince acıyo göğüs uçlarımda daha fazla. Önceki gebeliğimde de böyle acıyordu o yüzden biraz umutluyum