Mltsnl Bebetooo0 eşim zaten ısrar ediyor kız isminde diyor yoksa ben çağırmam başka isimle ben eski isim seviyorum yeni isimler bana güzel gelmiyor diyor
Bebetooo0 Mltsnl ayyy çok güzel isimleri sen boşver şimdi hep eski isimler katıyor herkes bitanem 🎀 bebişin güzel olsun o isim onunla güzelleşir zaten 🤰🏻
Bebetooo0 Mltsnl oyyy kurban olurum bende eşimin ailesi ile pek aram iyi değil her ultrason da bebiş yüzünü kapatıyor düşünceye dalıyor sen boşver isim nedir bebiş ve sen sağlıklı ol Allah büyük 🙏🏻 bebislerimize odaklanalm 🙏🏻
Mltsnl Bebetooo0 tabi öyle ama inan bunları yazarken gözlerim doldu Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsinler de gerisi önemli değil ❤️
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi Buda bugünki 16+5 iken 
Bebetooo0 Mltsnl sakın yapma bebişin ne suçu var ki annesi onun strese değil sadcee SANA ihtiyacı var 🤰🏻 onu ilk alacağın anı hep aklına getir ne zaman üzülecek olsan onun ultrason görüntüsünü aç onunla konus annesi sana çok ihtiyacı var 🤰🏻
Mltsnl Bebetooo0 aminnn inşlllah hayırlısı olsun hakkımızda çok teşekkür ederim arkadaşımda yoktu beni dinleyip akıl verdiğiniz için ☺️ Allah gönlünüzde ne varsa onu size nasip etsin
Bebetooo0 Mltsnl benimde yok üzülme bebgimm ne zaman istersen burdayım 🤰🏻 Allah sağ salim kucağınza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mltsnl Bebetooo0 Allah razı olsun teşekkür ederim canm bende hep burdayım 🌹 amin amin cümlemiz sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ❣️
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi aynen valla bugünde ayağı kapalıydı dedi 3 çizgi görüyorum ama şişti bacak arası pipi yoktu ama yani hala umut var sanki erkeğe 😀
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl aaa sen erkek istiyosun bende kız diyince erkek diyim diye kızdın bana anladım 😅😅😅🧐
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi yok 😀 şuan doktora kızıyorum yani bir diyor kız bir erkek küçük de değil ki artık 17. Hafta olduk
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl benimki de 19 haftada gösterdi üçüncü erkek 😅 sağolsun ben kız bekliyodum sürpriz yaptı sonradan.
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi valla şimdi bir tanıdık gelmişti kız dedim diyor hayır hiç bir belirtin bişeyin yok ona da 6.ay sonunda erkek demiş kızken inşlllah sizin gibi bizede süpriz yapar sizde ilk öyle bacak arası boş muydu
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl bizde bacak arasını hiç göstermiyodu ben resimden anliyodum erkek olduğunu doktorda tahminde bulunuyordu ama kız da olabilir yanilabilirim diyodu hep.