Bebetooo0 Mltsnl oyy hayırlısı olsun kuzumm bende hep erkek belirtileri erkek rüyaları ama %80 kız dedi 🤰🏻🥰
Mltsnl Bebetooo0 valla bakalım nasıl olacak kuzenim 25. Haftada erkek demişler kızken hayırlısı olsun ☺️
Mltsnl Bebetooo0 aynen bekleyeceğiz artık ama biz doğudayız eşim tarafı hep diyor kız mı erkek mi böyle arada kalıyorum
Mltsnl Bebetooo0 ayyy bunlar çok Farklı şimdi çevremdeki herkesinki belli olmuş ve yani erkek olsa dedesinin ismi kız olursa babaannesinin ismi koyulacakmış bilmiyorum çok böyle çöküntüdeyim 🥹
Mltsnl Bebetooo0 babaannesinin adı Fatma dedesinin İsmail yani zaten erkek olsaydı koyacaktım ama ben kız olarak daha güzel düşündüklerim vardı
Mltsnl Bebetooo0 ayyy zaten onlar hep erkek erkek diyorlar inanın kafam o kadar doldu ki yani kız dedi doktor demek ilgi gösteremedim bugun kontrolde arkasını dönmüştü hissediyor bebek de 😒
dunyamsin Mltsnl aayyy benimde aynı benim kayinvalidemle kayinvabamin ismi. Bizde kız olursa Fatma’nın başına bi isim koycaz erkek olursa da İsmail’in arkasına bı isim koycaz ama neeee 😃
Bebetooo0 Mltsnl oyyy kurban olurum bende eşimin ailesi ile pek aram iyi değil her ultrason da bebiş yüzünü kapatıyor düşünceye dalıyor sen boşver isim nedir bebiş ve sen sağlıklı ol Allah büyük 🙏🏻 bebislerimize odaklanalm 🙏🏻
Mltsnl Bebetooo0 eşim zaten ısrar ediyor kız isminde diyor yoksa ben çağırmam başka isimle ben eski isim seviyorum yeni isimler bana güzel gelmiyor diyor