Meryembozkurt46 Oğlum 3 yaşında bende iki yaş düşünüyordum ama oglum cok haraketli suan 8+3 haftalık hamileyim bebeğim dogana kadar 4 yaşayacak oglum
Daisy0000 H1z2a3 Benim görümcemin çocuğu o kadar yaramaz ki biz onun yüzünden 4yıl erteledik çocuk işini 😅 Bu arada görümcemin çocuğu eşime çekmiş ,eşimde çocukken aşırı hiperaktifmiş, bende istemsiz büyük konuşup durdum çocuğa. Bakalım sonuç ne olacak 😂
H1z2a3 Daisy0000 kız halaya oğlan dayıya derler bence de doğru malesef😅😂🤣 umarım kızlarım büyük halalarına çeker ileride😅 seninki de çyle olur ama büyük konuşmanın sonu her zaman hüsrandır üç kızımda da büyük konuşup kınadığım şeylerden birer prça var malesef😅
nur0121 Daisy0000 benim oğlum da çok hiperaktif ama inan öyle olan çocuk lar çok ta akıllı oluyur lar herşeyi biliyor lar iki yaşındaki oğlum kahvaltı da klima yı açtı bende sıcak diye bişey demedim sorna gelip anne çok sıcak dedi
Mavihanem Gzmkrkyyyy benimkilerin arasında tam 1 yaş var aslında keyifli günün nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun sadece sosyal hayat kısıtlanıyor o kadar 🤭 şuan 3. Yolda bakalım neler bekliyor beni 😂
NurtenB Gzmkrkyyyy yani denemede hemen olmuyo 3 4 ay sürebilir olma süresi hamilelik sürecinde de çiş eğitimi yaparsanız rahat edersiniz bizim tam 3 buçuk yaş olucak Allah nasıp ederse🤗
Busrata33 Gzmkrkyyyy valla 3yaş olacak diğer oğlum doğduğunda bence ideal yaptın ettin hamilelik felan 1yıl geçiyor😀Keşke daha erken yapsaydım pişmanım ikisi birlikte büyüseydi diye düşünüyorum
H1z2a3 Daisy0000 maalesef eşim ve büyük kızım da ikizler 🤢🥴😵💫😵🤐 bunları koyuyorum buraya sen anla artık🤣😂😅
batununannesi__ İlk doğumumu 18 yaşında yaptım o yüzden şuan 25 yaşındayım ve 17+5 haftalığız 2. Oğlum yolda araları 7 yaş olucak artık 😌
gokcen_parlak007 Gzmkrkyyyy benim oğlum 21 aylık şuan 18 haftalikta hamileyim araları tam 2 yaş olucak ilk zamanlar zor olucak biliyorum ama hem birlikte buyuyucekler hem de ilerisinde cok daha kolay olucak biliyorum 🌼
Bulbulyuvasi Sonsuz yaş farkı olmalı 🫠🫠 ben bunu içimden nasıl fırlatıcam diye düşünüyorum ikinci çocuk mu yok anam kalsın 🫣
elif-asil Gzmkrkyyyy bnce düşünülebilir aynı saglık problemi bende var kızım 25 aylıkken öğrendim hamile olduğunu ilk başlarda korkum vardı ama doktorla konuşunca ve iğneye başlayınca dedim çok şükür Rabbim vaktinde nasip etmiş uzun bir ara olmş olsa hergün o iğneleri vurunmak çok zor olacaktı
Feyzabeyoglu Kizim var bi tane suan 19 aylık olacak 9 gün sonra Valla bende ikinci çocuk istiyordum beraber büyürler diye cok yas farki olunca insan her şeyi sil baştan yaşamak istemiyormus öyle duydum istiyordum ama cesaret edemiyorduk. Kazayla oldu bitti valla 😂😂 Tam iki yas olacak aralarında Doğum günleri ayni güne bile denk gelebilir Suan 13+4 haftalıgim😅 İyi oldu ya kendim için değil kizim için cocuk istiyordum kardeşi olsun diye Allah nasip etti
2evlat1anne Gzmkrkyyyy bizim 3 yaş olucak Allahın izniyle şöyle düşünün birde hemen olmama durumu var 9 aylık hamilelik süreci var çocuğunuz iyice büyümüş olur arayı fazla açmamak lazım