Gzmkrkyyyy 20 aylık oğlum var tekrar bebek istiyoruz. Erken mi sizce biraz daha durmalı mıyım bilemedim. Bir de bende pıhtılaşma var yaş gittikçe doktorum daha arta bilir dedi
Daisy0000 Gzmkrkyyyy İlk çocuğumun sakin ve uyumlu olup olmadığına bağlı karar verirdim sanırım..Çok yaramaz ve durdurulamayan bir çocuksa 6 yaşına kadar falan beklerdim..
H1z2a3 Gzmkrkyyyy 2017 2018 2020 2023 doğmadı daha çocuklarımın doğum yılları 🤣🤣 sen düşün artık 😂🤣 ilk ikş kızım 15 ay var aralarında hiç zorlanmadım ama üçüncü baya zorlamıştı beni ne kadar utanmazsqm artık 4.çocupumu bekliyorum şimdi😂🙈
Kukulikukuli12 Gzmkrkyyyy 20 aylık kızım var. 14.haftalık hamileyim 😄 Araları 26 ay olacak kısmetse 🥳✌️
Gzmkrkyyyy Belginylmz geecekten mi canım linç yerim diye korkmuştum bende dur ne acelen var derler diye 😂😂
Belginylmz Gzmkrkyyyy yokbee çok sene geçince insan birde ikilimde kalıyor çocuğu zor dusunuyo tekrar baştan baslmak göze zor geliyor tabi. Bu kişiye gire degisir tabi ama bnce ikisi büyür gider daha iyi olur sonra iyiki dersin
H1z2a3 Belginylmz ilk çocuğumu doğuruyorum gibi 😂🤣 çünkü üç kızımda da planlı değildi ilk defa planlı hamile kaldım😅😂🤣
Daisy0000 H1z2a3 Yaşıtmışız valla maşallah 🤩 Benim daha nasipse ilk çocuk olacak ve daha doğmadan gözüm korkuyor 😅
H1z2a3 Daisy0000 yok ya korkacak hiç birşey yok yani benim çocuklarımdan kaynaklı mı bilmiyorum ben öyle aman aman zorlanmadım hele büyük kızım melekti 😊 şimdi de öyle çok yaramaz çocuklar değiller sanırım bana cesaret veren şey de bu oldu 😊 sadece biraz cesaret sabır ve enerji lazım korkacak gibi birşey değil
Aaa122 Gzmkrkyyyy kızım 3 yaşında 2 aylık hamileyim şimdiden zor geldi bana bilmiyorum ilk aylar ağır geçiyor belki ondandır ama geciktirme ya 3,4 yaş ideal bence
Sermec27 Gzmkrkyyyy oğlum 5 gün sonra 2 yaşına girecek ve ben 6+5 haftalık hamileyim bana göre tam zamanı bende 32 yi bitirdim 33 ten gün aldım yaşımda geçmeden bir tane daha olsun dedim şükür hemen nasıp oldu 🥰
Daisy0000 H1z2a3 Benim görümcemin çocuğu o kadar yaramaz ki biz onun yüzünden 4yıl erteledik çocuk işini 😅 Bu arada görümcemin çocuğu eşime çekmiş ,eşimde çocukken aşırı hiperaktifmiş, bende istemsiz büyük konuşup durdum çocuğa. Bakalım sonuç ne olacak 😂