Bebek arabasını ilk aylarda hemen kullanabiliyorsunuz yada ne zaman kullanmaya basliyorsnz

Nrfsn46 benim doğum temmuza denk geliyor o yüzden de ilk zamanlar da dahil dışarı çıkarım ve lazım olur diye düşünüyorum

Nrfsn46 bebeği eve kapatmaya gerek yok ben 1 hafta sonra kendimi iyi hissedersem yürüyüşlere başlamak istiyorum o yüzden aldım

Nrfsn46 normalde gezen biri misiniz ilk 40 gün çıkarmam diyen mi mesela benim eşim çok pimpirik bebek arabasının ana kucağını oto koltuğu olarak kullandık oğlumda o olmadan arabaya bindirmez güvenlik için o yüzden bize hastahaneden çıkarken daha gerekli size bağlı biraz da biz bebek arabasına koyup her yere gidiyoruz uykusu gelince bebek arabasında uyuyor vs ama bazı bebek var arabada durmuyor benimki o kadar arabada uyuyordu ki bebek arabasını salona almıştık onda uyutuyorduk

mnli
      Ya ben gurbette oturuyorum normalde maraşliyim eşimin mesleginden dolayı Urfa’da oturuyoruz nereye gitsem eşim arabayla bırakıyor memlekete gelsem eşimle geliyorum zaten kullanabileceğim biryer varmı bilmiyorum

• mnli bunu yanıtladı.

Nrfsn46 Kendimde hemen almadım . Doğsun ihtiyaç duyduğum zaman almayı istiyorum .

Ben ilk günden beri kullaniyorum

Nrfsn46
          En gerekli şey, iyice zamlanmadan almalısınız. Bi süre sonra kucakta taşıyamıyorsunuz zaten. Bebek arabası benğm elim kolum ayağım her şeyim.😅😅

Doğum kasıma gelecek alalım diye çıktık satıcı vazgeçirdi şaka gibi. Ana kucağı yeter şimdilik dedi kışa geliyor bi tek aşı için çıkar ona da ana kucağı oto koltuğu gibi oluyor dedi. Seneye bu zamanlar anca alırım

Nrfsn46 parka bahçeye çıkarırım kendim yürürüm çocuğa hava aldırırım diyorsanız lazım bence biz öyleyiz aile olarak en kötü parkta yürüyoruz ama evden çıkamam bebekle derseniz gerek olmaz başta

Nrfsn46 Travel sistem bebek arabaları hoşuma gidiyordu . Şuan önceliğim pusetti . Puset satın alınca travel sistem almanın anlamı kalmadı haliyle . İlk zamanlar tek gezmeye gitmeyeceğim için gitsemde bebek arabası kullanabilceğim yere gitmeyeceğim için hemen satın almak istemedim .

Doğumdan sonra hastane işlerimiz tahlillerimiz oldu arabayla hallettik hep işlerimizi kucakta çok hırpalanıyo

Nrfsn46 eBebek mağazasından Baby Plus Snug Oto koltuğu 0-13 kg tercih ettim . En uygun fiyatlısı ve güzeliydi içide güzel yumuşacık .