minikoannesi123 strong17 bugün bilgi verdim, yarın sabah gideceğim 😊 inşallah hayırlısı olur. Benim haftam 36+5 biraz minik mi diye korkuyorum açıkçası..
Alimenur Deletedmom_116 kız ne ikişer saycam zaman fırlıyo gidiyo giya dedik erken gelcek diye cuma 39 olcam anam nerde bu erkenlik😅
Deletedmom_116 Alimenur gelmez dedim aşko😁😂😂ben kaç zamandır bekliyom ama hala yok 😂😂zaman akiyomu nere akcak nerdeyse esitlendik senle sjsjs
Alimenur Deletedmom_116 kız valla ne bileyim eğer cumaya kadar gelmezse ya perşembe ya cuma kendi doktoruma bidaha kontrole gitcem olnaz anam böyle Çocuk ne alemde bi bilgi alayım acildeki öküzler bişey anlatmıyor
Deletedmom_116 Alimenur 😂😂😂Ben geldim bugün doktorum gene yok Seninkide yok 😂baklaim hangi şanslı öküze düşecem sjsj suni isticem
Alimenur Deletedmom_116 ben internetten bakcam varsa öyle gitcem kendimi hiiiiç tehlikeye atamam Sen eminsin demi suni istemekte😅
Hatice_123456 Ben 20 haftalıkken ebemiz karnımın sert olduğunu söylemişti neden söylediğini anlamadım yani bu doğum sebebimi eğer öyle ise benimki çok erken. Erken doğum olabilir mi
Deletedmom_116 Hatice_123456 Oyle olsaydı ben dogurduydun şimdiye kadar😂😂karnım sürekli sert ama haftam olmasına rağmen dogurmadim
Deletedmom_116 Alimenur napim başka yoksa kaka Yicek bu sıpa göze alamam onu suni sezeryan hangisi olursa artık Riske atamam
Alimenur Deletedmom_116 gerçi senin o da doğru artık Ben baktım da benim doktor yarın muayenedeymiş sabahtan gider sıra alırım sonra gözükürüm bi Sen ne zmn istiycen suniyi acilden mi sitiycen eğer öyleyse sana da bakıvereyim hangi doktor var
Deletedmom_116 Alimenur Normale geldim baklaim ne dicek Sonra acile yonelndirir galiba baksana hangi doktor var bugün polikinlikte
Alimenur Deletedmom_116 bak aşko ekrana sığmadı bağlantı atıyom https://konyasehir.saglik.gov.tr/TR-475718/doktor-calisma-cetvelleri.html
Deletedmom_116 Alimenur Ee o zaman doktor yok🤣🤣Dur bakayım Bülent şimşek var gibi galiba o varsa çok iyi Olur Risklilere bakiyomus Bend eriskliyim nasılsa
Deletedmom_116 Alimenur Aynen çok duydum özelden mi gelmiş neymiş bu buraya varsa çok iyi olur Direk ya suni ya Sezeryana yonelndirir o 🤣🤣
Deletedmom_116 Alimenur Ej son çare 15 temmuza gidicem olmazsa İnat etmiştim ama babam yardımcı olur napim riske giremem laizm olursa zorda kalırsan haber et asko 15 temmuza filan gidersen