kızlar merhaba ben preeklempsi ile acil sezaryan oldum ve haftalar geçmesine rağmen tansiyonum alfamete karşın düşmüyor başına gelen veya tanıdığı olan var mı nasıl bir yol izledi?

tugcegndz aynı şeyi yaşadım canım geçmedi benimde aylar sürebiliyor diyorlar ama ben kalp doktorunuda gözüktüm böbreklerime baktırdım böbrek üstü bezlerimde fazla çalıştığı için tansiyonum çıkıyormuş . Hipertansiyon hastaso oldum yani şuanda hamileyim ilaç kullanıyorum günde 3 defa bir sıkıntımız yok çok şükür. Sende kalp doktoruna görün mutlaka ama dediğim gibi 6 aya kadar sürdüğü de oluyormuş tansiyonun normale dönmesi preeklamsinin şiddetine bağlı olrak

Hilallsili96 dahiliyeye randevu aldım profesöre bakalım o ne diyecek 🙁 3 kere alfamet içmeme rağmen yüksek halâ

Alyatospik yüksek kaç benim hastaneye gittiğimde 16-17 görüyorum ama sonra nts yapılırken de ölçüyorlar o zaman 13/7 çıkıyor düşüyor yani. Dinlenmekte önemli çok yorulmayın dikkat edin

150/100ü görüyorum bazen değişiyor insanın aklı sürekli tansiyonunda oluyor ister istemez stres yapıyorsun😔

Hilallsili96 umarım sizin de sıkıntısız bir şekilde ilerler hamileliğiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah🌸