Kızlar Merhaba öncelikle nasılsınız?
28 Haftalık gebeyim. Bu aralar nedense kendimi hiç beğenmiyorum aynaya bakmak bile istemiyorum.
Bayramda geliyor değişiklik yapmak istiyorum.
Kuaförümle konuştum hamilelere özel ve organik ürünler ile işlem yapabiliriz sorun olmaz diyor.
Doktoruma danıştım oda aynı şekilde yaptırabilirsiniz diyor.
Ama açıkcası bilmiyorum kafam çok karışık bir yandan hiç içime sinmiyor doğumdan sonraya kadar bekle sonucta kimyasal illaki etki eder diyorum. Bir yandan herkes onay verdi artık eskisi gibi değil sonucta doğum süreci bitse emzirme süreci var orda da yaptırman sakıncalı olabilir diyorum.
Kafam çok karışık sizlerden fikir almak istedim.

yeniaday1
    Bende hamileyken saçlarımı boyatmak istiyordum ama boyatamadım iki ay önce doğum yaptım emziriyorum ama boyattım valla çok şükür bi sorun olmadı

yeniaday1 bende bugün perinotoloğa sordum saç boyamakta sakınca yok saç derini yakmadığı sürece dedi birde amonyaksız olursa koku açısından daha iyi olacağını söyledi. Microblaring yaptırma dedi yalnız 😞

yeniaday1 ben ilk hamıleliğimdede 3. Aydan sonra boyattım, şuan 2. Hamılelıhgım yıne 12. Haftadan itibaren boyatıorum

yeniaday1 bende 18 haftalığım doktorum 20.hafta itibariyle boyatabilirsin dedi. Lifting yaptırmadım ve sormadım ama ipek kirpik yaptırıyorum düzenli hiç sorun yok dedi. Microblading yasak ama ayrıca yaptıracağım yerde hamilelere yapılmıyor dedi

Basak2906 ya işte hamileler için boyada bişey atıyorlarmış içine o zarar vermiyormuş güya ama işte insan kararsız kalıyor

yeniaday1 arkadaşımın eşinin kuaför salonu var çalışanları yıllardır tanırım amonyaksız boyalar daha iyi demişti hamileler için doktorum da bunu desteklemişti

yeniaday1 ben de dip boyamı evde kendim organik boyayla yaptım kokusu da yoktu rahatsız olmadım. 22 haftalık hamileyim. Doktorlar da saç boyama konusuna izin veriyorlar