ArzBeydgn H&M den aldım. Hamilelikte büyüdü, kendi sütyenlerim sıkıyor. Şu an kullanıyorum, doğumdan sonra da kullanacağım. Çok memnunum.
ridakegzo Feyzaclk canım bnce emzirme sütyeni rahatlık ben trendyoldan imer marka kaplı balenli emzirme sütyeni aldım fıyata hore cok rahat
Esraaaaacun _nigarr24_ hahaha dimi bende en çok o yanına bayıldım 😍😀 ben normal de penti kullanıyordum pentininkinin kalitesini beğenmedim arasında da az da olsa vardı dedim ona vereceğim parayı ona verim 😍
Esmomm _nigarr24_ merhaba hangi sütyen bu bende bu aralar arayıştayım göğüslerim kıyafetlerde beni rahatsız ediyor görüntüsü
Babyykmz HappyMom ya asla sutyen takmadan duramiyorum nasil alistiysam yaz aylarinda geceleri bile cikarmiyorm cikarnca asiri rahatsz oluyorm. Benimde sirttan kapanmamaya basladi arkasi icin aparat alsam sorun cozulcek
Kumsalyonca36 elaymoms ben arkasına apart aldım rahat şuan 80 b Penti Lotus kullanıyorum e bebekten emzirme sütyeni aldım 85 c aldım oluyo ama doğumdan sonra olurmu bilmiyorum çokta bedeninizi büyük almayın diyolar normalinden bir büyük beden alin diyolar
_nigarr24_ Esmomm kıyafet altından maalesef belli oluyor göğüs ucu ama ben tesettürlüyüm önüm kapalı diye dert etmiyorum kendi göz zevkim için aldım😄 Beden değişikliğinde fiyat da değişiyor Ben 249 liraya almışdım indirimdeyken
Masal-10 HappyMom Evin içinde kullanmıyorum dışarı çıkarken yarım atlete benzer südyeb tercih ediyorum
Dilek1903 Bende yarım atlet tarzı giyiyorum evde ve dışarda malesef son haftalarada geldiğim için baya büyüdü gögüslerim evde de olsam takmadan dolaşamıyorum
Btlabk Gamzesel daha büyüyecekler catlıyorlar 😢 gögüslerinizi yaglayın simdiden 35 haftadayım karnımı yagladım suanlık catlagım yok ama gögüslerim 12. Haftada catladı göğüslerinde yaglanması gerektigini bilmiyordum
Btlabk Gamzesel ben hindistan cevizi yagı gliserin yağı badem yagını karıstırdım kakao yagını bulamadım nemlendiriyordum sürekli zaten ister istemez nemlendiriyorsunuz kasınıyor vücudunuz ara ara bebek yagı nemlendirici krem falan sürüyorum 36.haftaya girdim bugün daha karnımda şükür çatlağım yok gögüsümde var çatlak oraya birsy sürmüyordum bilmiyordum siz sürün
Elenor17 Evdeyken takmıyorum.Dışarı çıkarken de pentiden dikişsiz süngerli yarım atletler var onlardan almıştım onları kullanıyorum aşırı rahat ettim