Teyre SCC bir çok üniversite hastanesi Fetal DNA testini ücretsiz yapıyor, genoks intergen gibi firmalar yurtdışına göndermeden kendileri yapıyor, bizimde ikili testimiz riskli çıktı doktor direk Fetal DNA önerdi geçenn hafta yaptık sonucu bekliyoruz.
Gizem19-23 SCC öyle kapanacak kadar bir delik açılmıyor iğneyle yapıyorlar zaten kanama su sızıntısı hiç birsey olmadı bende çok şükür Zeynep Kamil perinatoloji bu konuda çok iyi şimdiye kadar bir sıkıntı yaşayan olmadı demişti asistan doktorla konuşurken zaten asistanlar yaninda oluyor ama işlemi doktor kendisi yapıyor sonuçta riskli bir işlem. İnşallah sizinde bir sikinti olmaZ. Biz yaptırdık içimiz rahat etti. Bir sıkıntı yaşamadık.
Simge_celen_ozyildiz_ SCC benim gebeliğim ilk günden beri riskli ama doktor amniyosenteze sıcak bakmadı anne karnında ölüm,düşük gibi bir sürü risk saydı karar senin dedi ben de ne olursa olsun yaptırmayacağım dedim doğru bir şey mi yapıyorum bilmiyorum ama adı bile beni tedirgin ediyor 😶 Bana söylenen bunlardı inşallah kafa karışıklığı yaşatmam sana ve en doğru kararı vermiş olursun anne olarak 🥰