Pinklove Bendenbitanedahayok1 başka fotolarda da böyle çıkıyor mu? Aynı noktaya baktığı için böyle gözüküyor olabilr
yusram68 Bendenbitanedahayok1 oyy masallah gozlere doktora gorunun muayene etsin belki bir sey yoktur tek noktaya bakiyor su an
Aybarsmom_ Bendenbitanedahayok1 bazen genetik olabiliyor canım. Ben kendim 3 kardeşim mesela 3umuzde de var ama şaşılık değil bizimki doktorlar yalancı şaşılık olduğunu soyluyor. Burnun üst kemik bölgesi geniş oldugu için o açıklık böyle yalancı sasiliga sebep olurmuş. Sizin bebeğinizin de burun kemiği geniş gibi. Ablamın çocuğu oldu şuan onun da aynı şaşılık var. Yine de doktor kontrolüne gidebilirsiniz tabiki
ezgi-esk Telefona baktığı için boyle çıkmış olabilir mi benimde oğlumda dışa kayma var sizinki içe gibi görünüyor 1 yaşına kadar nornal kabul ediliyor
Bendenbitanedahayok1 adatuna götüreceğim insallah eşime kalsa hiçbir şey yok adamı doktora götüremiyorum
neslisahctnky-554 Bendenbitanedahayok1 doktora gitmiyorsa eşinin siz sağlık ocağına götürün aile hekimi de muayene eder en azından birşey söyler ona göre gidersiniz
Bet1 Bendenbitanedahayok1 bana var gibi geldi ama tabi ki doktor daha iyi bilir. Zaman gecmeden götürün bence. Bilmiyorum goturdunuz mu bunca zaman ama 6 9 ay arasında bir de doğduğunda götürmeniz gerekiyordu kontrole
Bendenbitanedahayok1 Bet1 3. Ayda götürdüm hiçbir sorun yok dedi bir daha kontrole gel falan da demedi bir daha götürmedim o yüzden
Rapunzelinanasi Bendenbitanedahayok1 yani sadece odaklandığında böyleyse şaşılık değildir muhtemelen ama bir muayene olması gerekiyor sanırım.