Gizemmiray35 3_fistikannesi aynen bende öyle birde on yıl aradan sonra olunca tamamen unutmuşum bu dönemleri
3_fistikannesi Rabis0446 ayy seninle de aramızda pek bişey yokmuş nasıl gidiyor durumun nasıl ilk bebişmi
09-11-22 3_fistikannesi aynen öyle maşallah çok hareketli bir de kasık ağrısı çok oluyor bebek hep aşağıda baskı yapıyor
3_fistikannesi 09-11-22 öyle öyle bende yaşıyorum aynılarını bazen oturuyorum toplanıyor acaba çok mu daralttım yerini dşye geri uzanıyorum 😃
09-11-22 3_fistikannesi bende iki gündür oturunca toplanıp kasılıyor uzanıyorum yüzden hep ya da yürüyüş yapıyorum
3_fistikannesi inciata hayırlısı olsun canım. Sağlıkla doğsun larda doğum şekli çokda önemli değil. Benim de 3. Doğumum ilk ikisi 37 ilerde doğdu buda herhalde öyle olur. Normaldi ama benim doğumlarım
inciata 3_fistikannesi benim şekerden dolayı erken doğum oldu bebek plesentadan ayrıldı plesenta dekolmaniden dolayı erken doğum yaptım
Rabis0446 3_fistikannesi ikinci bebiş canım sağolsun ilk bebekten çok fırsat kalmıyor nasıl geçiyor diye düşünmeye ama daha yorucu oluyor tabi ağırlaştıkça senin nasıl